INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CĂPITANUL E TARE

Terry şi-a arătat muşchii după ce a marcat!

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

John Terry dă senzaţia că nu poate fi doborît indiferent de loviturile pe care le primeşte din partea presei şi nu numai. Fundaşul englez tocmai a dat o ultimă replică la meciul cîştigat de Chelsea cu 2-0 în sferturile de finală ale Cupei contra lui Stoke City.

 

După golul semnat cu capul în minutul 67, cu care a închis tabela şi a asigurat calificarea în semifinale, Terry şi-a ridicat mîneca stîngă a tricoului albastru special pentru a demonstra că are forţa să treacă peste toate. Scorul fusese deschis în prima repriză de Lampard (35). Chelsea va întîlni mai departe în Cupă pe Aston Villa, care a întors la Reading de la 0-2 şi a învins cu 4-2, graţie "triplei" reuşite de Carew.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează