INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI

Tevez s-a razbunat pe Manchester United

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2010 00:00

Campioana Angliei, Manchester United, e în pericol să iasă din cursa pentru primul trofeu al sezonului 2009-2010. Echipa pregătită de Alex Ferguson a pierdut în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei la concitatina City: 1-2.

Ryan Giggs a deschis scorul pentru United în minutul 17, dar fostul său coechipier, Carlos Tevez, a egalat pentru City, din penalty, cînd mai erau trei minute pînă la pauză.

Acelaşi Tevez a semnat şi victoria alb-albaştrilor, în minutul 65, el luîndu-şi astfel revanşa pentru toate vorbele rele spuse de jucătorii campioanei la adresa sa chiar înaintea partidei. Garry Neville, de pildă, afirmase că "Tevez n-a fost păstrat de United pentru că preţul său, 25 de milioane de lire sterline, era supraevaluat".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
tchumatu
tchumatu  •  21 Ianuarie 2010, 09:38

Come on CITY!

 •  20 Ianuarie 2010, 21:13

@io_zic...este bine pt ca in ordine cronologica finala cupei ligii e prima, deci e primul trofeu ce poate fi castigat

 •  20 Ianuarie 2010, 16:18

Si nici acesta nu e corect, pentru ca a fost deja eliminata din Cupa Angliei de catre Leeds

Vezi toate comentariile (13)
Comentează