INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Thierry Henry despre Barcelona: "Este specială. Pentru mine este mai mult decât un club"

Foto: Guliver / Getty Images
Foto: Guliver / Getty Images

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat luni, 24 iulie 2017 18:31

Fostul jucător blaugrana, Henry a vorbit la Barca TV despre punctul său de vedere în legătură cu Barcelona și de admirația lui pentru sistemul de tineret al clubului.

Henry, ambasadorul clubului catalan, și-a adus aminte de vremurile petrecute la blaugrana între 2007-2010 unde a câștigat nu mai puțin de 7 trofee, incluzând 2 titluri de campioană și UEFA Champions League în 2009.

"Barcelona este specială, am realizat asta când am jucat acolo", a zis francezul înainte să intre în mai multe detalii: "Pentru mine este mai mult decât un club. Când pleci simți asta. Pe vremea mea erau 11 jucători de la tineret și de asta Barca este mai mult decât un club. Jocurile, golurile, Camp Nou, sunt totul. Întotdeauna am zis că dacă îți fotbalul, îți place Barcelona".

Fostul internațional francez a vorbit de asemenea despre noul antrenor, Ernesto Valverde. "Dacă cineva știe totul despre Barcelona, acesta este el. A jucat pentru și împotriva Barcei multă vreme. Cred că se va descurca bine. Avem nevoie să-i acordăm timp și să-l ajutăm".

Henry a jucat în cele 3 sezoane în tricoul catalanilor în în 80 meciuri, marcând 35 goluri.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează