INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  I-L RETRAG ŞI LUI INTER?

Titlul din 2006 ar putea rămîne vacant

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2010 00:00

După noile interceptări telefonice publicate de presa italiană există varianta ca Inter să piardă titlul pe care i l-a luat lui Juve în 2006 în urma celebrului scandal Calciopoli. "Federaţia are puterea să delibereze şi să nu acorde titlul de campioană echipei devenite prima în urma depunctării celei ce a terminat în frunte, penalizată pe criterii de etică sportivă", e comunicatul dat atunci de comisia care a investigat afacerea de corupţie.


Lucrurile au confirmate recent de Gerhard aigner, fostul secretar UEFA care a făcut parte din acea comisie: "Eu şi cu Rossi (n.r - Comisarul Extraordinar al Federcalcio) am decis să nu- i dăm titlul lui Inter. De la mine a venit acea părere în baza statutelor şi a posibilităţii generice de a reacorda trofeul revocat lui Juventus". Dacă federaţia de la Roma va cere redeschiderea cazului, varianta aruncată pe piaţă de "Corriere dello Sport" poate prinde contur, iar în dreptul campioanei anului 2006 ar rămîne o linie în statisticile Serie A.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
 •  08 Aprilie 2010, 12:40

Sincer mi se pare corect sa-l anuleze pt ca Inter nu avea nici un merit sa-l castige la masa verde. Sa iei titlul de pe locul 3 e ceva.:) foarte bine procedeaza FigC. Cum au anulat titlul din 2005 asa-l vor anula si pe asta. Forza Dreptatea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează