INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REPREZENTATIVA ITALIEI

Toni se opune convocării lui Amauri

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2010 00:00

Abandonat deocamdată de selecţionerul Marcello Lippi, Luca Toni încearcă să-şi netezească drumul revenirii în "naţionala" Italiei în toate modurile posibile. Inclusiv apelînd la lovituri sub centură.

 

Accidentat momentan, atacantul împrumutat de Bayern lui AS Roma l-a atacat dur în presă pe Amauri, unul dintre contracandidaţii săi la un loc în compartimentul ofensiv. El susţine că, dacă "vîrful" lui Juventus va alege să joace pentru reprezentativa Italiei, "va fi doar pentru că nu-l cheamă la naţionala Braziliei. Şi nu mi se pare corect".  

De naţionalitate braziliană, Amauri a solicitat şi cetăţenia italiană, pe care e foarte posibil s-o primească în martie anul acesta, putînd fi selecţionat apoi în Squadra Azzurra.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
 •  03 Februarie 2010, 23:30

nu conteaza care e mai bun, conteaza ca toni e italian, iar amauri brazilian. asta cu naturalizarea mi se pare o mare tampenie si o lipsa de patriotism din partea federatiei respectivei tari.

 •  03 Februarie 2010, 19:10

Stirea asta e atat de veche.... Oricum in caz ca nu stiati Amauri a dat doar 4 sau 5 goluri sezonul trecut.In 2010, 0 goluri!!!Ma indoiesc ca un antrenor ca Lippi va convoca un astfel de jucator in dauna unor atacanti ca:Girlardino,Quagliarella,un Borrielo care a facut un sezon f bun la Milan,Iaquinta care din pacate a fost accidentat,Di Natale,Simone Pepe(ambi Udinnese),Pazzini sau Cassano etc. Italia n-are probleme in atac.Daca Lippi l-ar convinge pe Nesta sa revina ar fi o binecuvantare pt

emainter
emainter  •  03 Februarie 2010, 19:08
Postat de pe 03 Februarie 2010, 18:48

dc toni ? ti e frica d amauri ca o sa ti ocupe locul pt vara asta la mondiale? oricum e mult mai complet amauri decat toni , toni este jucator d careu doar :) forzza juve fortza amauri

n-are treaba frate Amauri cu nationala Italiei.Sunt cel putin 7-8 atacanti italieni peste Amauri fara al mai pune la socoteala pe Toni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează