INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Tonic Mutu » 4-2 cu Palermo la meciul 100 în tricoul Viola

Articol de - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 februarie 2011 10:03

Cu "tricolorul" titular, Fiorentina a apărut schimbată în bine şi a bifat prima victorie în deplasare din acest sezon

Reintegrarea lui Adi Mutu la Fiorentina continuă cu succes. După cele doar 12 minute oferite etapa trecută, în finalul partidei cu Parma (1-1), antrenorul Sinişa Mihajlovici l-a titularizat ieri, în deplasarea de la Palermo. Iar cu "tricolorul" din nou la comandă, Fiorentina a apărut mult schimbată în bine şi a cîştigat în final cu 4-2. Prima victorie "afară" din acest sezon de Serie A, cele mai multe goluri marcate, dar şi un cadou pentru atacantul român, aflat la meciul cu numărul 100 în tricoul Viola!

A vrut un assist
Singurul regret pentru el: în ciuda numeroaselor mingi bune jucate în prima parte, nu i-a ieşit nici măcar de-o "decisivă". De două ori l-a servit impecabil pe Gilardino, o dată cu călcîiul, dar partenerul său din ofensivă a irosit ambele oportunităţi. "Gila" nu s-a lăsat totuşi pînă n-a marcat, pentru 1-1, numai că pasa i-a dat-o Behrami.

Înapoi la Mutu. Noua faţă a Fiorentinei cu el 82 de minute pe teren s-a reflectat şi în încrederea de sine afişată de violeţi. Trupa lui Mihajlovici a fost condusă de gazde, fără Dorin Goian, accidentat, cu 1-0 şi cu 2-1, dar a avut puterea să revină mereu. După care, o dată ajunsă în avantaj, n-a mai lăsat să-i scape victoria din mînă.


7 a fost nota dată 'tricolorului" pe agenţia Datasport: "Omul care oferă geniu Fiorentinei"

"Cu Mutu titular, Fiorentina a fost alta. Senzaţional serviciul său cu călcîiul pentru Gilardino, păcat că acesta a ratat"
Violanews, site al fanilor Fiorentinei

"Mutu ne-a fost de mare ajutor. A dat greutate ofensivei"
Ricardo Montolivo, căpitan Fiorentina

CIFRELE "TRICOLORULUI"

Goluri: 0
Şuturi la poartă/pe poartă: 5/0
Pase decisive: 0
Pase bune: 44 (88,6 la sută)
Dueluri cîştigate: 5 (35,7 la sută)
Faulturi comise: 5
Faulturi suferite: 2

ROMA - NAPOLI 0-2

"La munca de jos cu voi!"
Jucătorii Romei au fost luaţi cu asalt de suporteri după înfrîngerea suferită pe Olimpico în faţa lui Napoli (0-2). "La munca de jos cu voi!", le-au strigat tifosii, iar preşedintele clubului, Rosella Sensi, s-a dezlănţuit împotriva lor la cabine: "Nu se poate să vă bateţi joc de un întreg sezon". La rîndu-i, antrenorul Claudio Ranieri a recunoscut că "nu mai avem organizarea şi entuziasmul din sezonul trecut. Iar cînd nu vrei să mai trăieşti, te sinucizi pur şi simplu".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
89stef89
89stef89  •  14 Februarie 2011, 10:11

pai e cam 0 la Mutu pe acolo... :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează