INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SALARII

Top 5 cele mai bine plătite vedete ale fotbalului mondial » Beckham cîştigă cu 8 milioane de euro mai mult decît Messi

Beckham cîştigă cu 8 milioane de euro mai mult decît Messi
Beckham cîştigă cu 8 milioane de euro mai mult decît Messi

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 15:22

Şeicii de la Manchester City se laudă că aruncă cu milioane de euro în stînga şi în dreapta. Transferă jucători contra unor sume colosale, însă la plata salariilor nu stau la fel de bine, precum restul echipelor mari ale lumii. Spre exemplu, Vincent Kompany, noul căpitan al echipei britanice, are un salariu de 6.5 milioane de euro pe sezon. Un salariu mic pentru căpitanul unei formaţii cu pretenţii mari şi obiective îndrăzneţe în Europa.

GSP.ro vă prezintă topul celor mai bine plătite vedete ale fotbalului mondial!

La cei 36 de ani, David Beckham este cea mai bine plătită vedetă din fotbal. După ce a făcut parte din loturile unor echipe renumite, precum Manchester United, Real Madrid, Ac Milan, acum, fotbalistul primeşte un salariu anual colosal de la LA Galaxy, 19 milioane de euro.

Englezul este urmat de jucătorul din Franţa, Thierry Henry (33 de ani). Prezent la Monaco, Juventus, Arsenal şi Barcelona, el a marcat un total de 234 de goluri pentru echipele de club şi 51 de goluri pentru echipa naţională a Franţei. În prezent, el joacă la echipa New York Red Bulls, unde primeşte un salariu anual de 13.6 milioane de euro.

Mai tînăr cu 10 de ani decît David Beckham,dar care a strîns o avere considerabilă de la Sporting Lisabona, Manchester United şi Real Madrid, este Cristiano Ronaldo. De la echipa madrilenă primeşte suma anuală de 12 milioane de euro. La echipa naţională a Portugaliei, el bifează 90 de selecţii şi 32 de goluri.

Locul 4 este ocupat de Wayne Rooney (25 de ani), care primeşte un salariu de 11.5 milioane de euro de la echipa sa, Manchester United.

Cu un salariu mai mic cu jumătate de milion de euro este Leo Messi, care primeşte de la Barcelona 11 milioane de euro pe sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
stancuvlad
stancuvlad  •  13 Iulie 2011, 12:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:)))) de aia joaca in SUA, ca e fotbalist adevarat. Beckam e vedeta si atat...e pus acolo de show....sa vanda tricouri..cam singurul lucru pe care il mai face de cativa ani buni de zile. Messi e cu 12 ani mai tanar si deja are mai multe trofee castigate decat a luat freza ala in toata cariera lui. Plus 2 baloane de aur castigate, fata de cele 0 ale lui Beckam. Eu inteleg ca tineti cu fabrica de marketing de la Real Madrid dar, sa sustii asa orbeste ca orice incercare de jucator care a fost sau este la Real e mai bun ca Messi, doar pentru ca a jucat la Real, asta e retardism complet.

adrian550
adrian550  •  12 Iulie 2011, 18:05

in afara de Leo Messi si Cristiano Ronaldo care isi merita banii ceilalti primesc de zeci de ori mai mult decat ar merita

Vezi toate comentariile (2)
Comentează