INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Tot mai aproape de achiziţia sezonului! Englezii anunţă: "Klopp îl transferă la Liverpool"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 15:41

Liverpool ar putea bifa primul transfer de clasă în era Klopp. Tehnicianul vrea să-l aducă pe omul decisiv pentru nemți în finala Mondialului brazilian, Mario Gotze.

Mijlocașul a evoluat doar 11 meciuri în pentru Bayern în sezonul curent de Bundesliga, din cauza repetatelor accidentări, iar oficialii bavarezi n-ar mai fi de acord cu o prelungire a contractului.

Deși curtat de Real și Barcelona, presa din Insulă susţine că fotbalistul de 23 de ani va evolua în Premier League din sezonul următor, avînd în vedere trecutul său legat de tehncianul "cormoranilor".

" Liverpool Echo" a revenit asupra transferului chiar şi astăzi şi a anunţat că Liverpool este în pole-position pentru transfer.

Klopp a oferit conducerii o listă cu jucătorii pe care și-i dorește, însă nu l-a contacat încă pe fotbalist: "Nu știu nimic. Dacă Klopp mă vrea la Liverpool, să mă caute", a comentat Gotze informaţiile pentru englezi.

Shane Long, Jamie Vardy și Granit Xhaka sînt alte nume de pe lista lui Klopp. "Am contract pînă în 2017 cu Bayern. Vedem ce se întîmplă după. Aștept să mă contacteze cineva și să-mi propună o ofertă concretă", a mai spus Mario Gotze.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează