INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Toţi îl vor pe Giggs! La mare căutare şi la 38 de ani!

Ryan Giggs. FOTO: Reuters
Ryan Giggs. FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 decembrie 2011 21:17

Manchester United intenţionează să-i prelungească mijlocaşului contractul scadent în vară, federaţia galeză îl vrea selecţioner


Pentru Ryan Giggs, viitorul sună bine. La 38 de ani, o vîrstă la care alţii au agăţat de mult ghetele-n cui, mijlocaşul lui Manchester United e disputat de campioana en titre a Angliei şi de federaţia galeză.

Responsabilii forului de la Cardiff i-au propus deja postul de selecţioner rămas vacant după moartea lui Gary Speed. "E adevărat că Ryan n-a antrenat pînă acum nici o echipă, dar noi îl vedem drept înlocuitorul ideal pentru Gary. E la cea mai potrivită vîrstă pentru tînăra noastră echipă", a declarat un oficial galez tabloidului The Sun.

Dar Alex Ferguson, managerul lui Giggs la United, nici nu vrea să audă: "Ryan este un adevărat fenomen al naturii. Forma lui fizică e nemaipomenită şi sînt convins că va putea juca fără probleme cel puţin un sezon de acum încolo". Iar clubul intenţionează să-i prezinte o ofertă de reînnoire a contractului, scadent în vară, cît mai repede posibil.

5 milioane de euro este salariul anual al lui Ryan Giggs la Manchester United

33 de trofee are celebrul jucător galez la clubul de pe Old Trafford

892 de meciuri (161 goluri) a adunat Giggs la Manchester United pînă acum, de la debutul în sezonul 1990-1991. A cîştigat de 12 ori titlul în Premier League

64 de selecţii (12 goluri) a bifat Giggs în "naţionala" Ţării Galilor între 1991 şi 2007, cînd s-a retras

"Voi vorbi cu Sir Alex despre viitor. Dar nu voi lua o hotărîre înainte de a vedea cum mă simt din punct de vedere fizic"
Ryan Giggs, mijlocaş Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
luciano86
luciano86  •  27 Decembrie 2011, 20:05

Eu zic ca mai poate baga cel putin 1 an la cum joaca... e o legenda vie a fotbalului mondial

Vezi toate comentariile (1)
Comentează