INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA / COTTBUS - BAYERN 2-0

"Trabant bate Ferrari"

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Ziarele au dat de pămînt cu "milionarii lui Bayern" după înfrîngerea suferită la Cottbus

"E ca şi cum un Trabant a cîştigat o cursă de Formula 1 împotriva unui Ferrari". Aşa a văzut cotidianul Bild victoria micuţei Cottbus în faţa uriaşilor de la Bayern (2-0).

Iar cifrele le dau jurnaliştilor perfectă dreptate. Energie are un buget de 25 de milioane de euro pe an, exact cît au cheltuit munchenezii în vară numai cu transferul lui Ribery. La învingătorii de sîmbătă, cel mai mare salariu îl are Mitreski, 250.000 de euro anual net, de 22 de ori mai mic decît al lui Luca Toni, cifrat la 5,5 milioane.

Cum a fost posibilă totuşi o asemenea senzaţie? Ziarele şi şefii lui Bayern vorbesc despre "înfumurare". Bild a şi pus la zid cinci jucători, Lucio, Van Buyten, Lahm, Schweinsteiger şi Klose, care "prin figuraţia din teren şi-au pierdut simpatia suporterilor, respectul concurenţei şi, probabil, postul în echipă".

Hitzfeld ia măsuri
Antrenorul Ottmar Hitzfeld era negru de supărare după meci: "Jucătorii mei au făcut astăzi totul pe dos. Unii parcă se visează deja campioni, iar totul li se pare o plimbare de voie". Şi, ca să-i trezească, tehnicianul german e decis să ia măsuri drastice: "De astăzi înainte, nimeni nu mai are postul asigurat în primul unsprezece. Intră numai cine merită".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează