INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - AC MILAN 0-1

Transfer de putere » AC Milan a învins-o pe Inter în Derby della Madonnina

Articol de - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Cu Chivu integralist, Inter a pierdut derbyul milanez, deşi a avut om în plus în ultima jumătate de oră! Campioana continuă criza, picînd la 6 puncte de rivalii "rossoneri".

A trebuit să plece Mourinho de la Inter pentru ca Milan să preia dominaţia în capitala Lombardiei. Urmaşul Benitez a pierdut aseară primul derby cu Allegri (0-1).

Ambii antrenori au ales un mijloc musculos şi aşezări în oglindă, 4-3-1-2. Milanul s-a dezlănţuit la fel ca în ciocnirea cu Juventus. Furtuna a făcut victime însă. Materazzi, veriga slabă din apărarea în care Chivu a fost integralist în stînga, a cedat în faţa taifunului Zlatan şi a comis penalty. Tot Ibrahimovici a făcut abstracţie de primirea ostilă a foştilor săi fani şi a lovit: 0-1 în minutul 5. Tamponată de un trident median solid, cu Flamini preferat lui Pirlo şi Seedorf la regie, Inter a măcinat vînt, continuîndu-şi criza de identitate şi de joc. Şi n-a lipsit mult ca Flamini să dubleze avantajul. Campioana s-a trezit greu, după ce Obi, accidentat, i-a lăsat locul lui Coutinho, dar Sneijder a trimis lovitura liberă în plasa laterală. 1-0 la pauză.

Au rezistat în zece!
De la cabine au apărut două noutăţi, Pirlo şi, respectiv, Pandev. Gattuso (avertizat) şi apaticul Milito au terminat derbyul la jumătate. Curînd l-a încheiat însă şi Abate (61), ce şi-a procurat de al doilea "galben", provocat de Pandev. Chiar în zece, Milan a fost mai tăioasă şi Seedorf a greşit de puţin diagonala de 0-2. Benitez a tras şi glonţul Biabiany, dar Milan s-a apărat ermetic, renunţînd la Robinho şi Seedorf.  Şi dacă salvatorul Eto'o n-a mai marcat, "rossonerii" au trăit liniştiţi şi rămîn în frunte, fugind la 6 puncte de rivalii interişti, căzuţi pe 5!

INTER - AC MILAN
(Ibrahimovici 5 penalty)
INTER: Castelazzi - Cordoba, Lucio, Materazzi (67 Biabiany), Chivu - J. Zanetti, D. Stankovici, Obi (36 Coutinho) - Sneijder - D. Milito (46 Pandev), Eto'o. Antr: R. Benitez
MILAN: Abbiati - Abate, Thiago Silva, Nesta, Zambrotta - Flamini, Gattuso (46 Pirlo), Ambrosini - Seedorf (73 Boateng) - Robinho (62 Antonini), Ibrahimovici. Antr: M. Allegri
A arbitrat Paolo Tagliavento
Eliminat: Abate (61)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
anrazvan
anrazvan  •  15 Noiembrie 2010, 15:22

fara isteria lui abate care mai are foarte mult de invatat milan avea si mai putine griji. nici bonera nici antonini nu ar fi fost asa impulsivi acolo. cit despre meci, tin sa aduc aminte ca de fiecare data cind ibrahimovici schimba zona fie chivu fie cordoba aveau probleme la dublaj, asa ca sa mai lasam cu prestatia buna a lui chivu, ca nu a fost. cit despre atac, inter nici nu s-a vazut, imi pare rau ca milan nu a avut tirul mai precis ca puteau de vreo 3 ori decide meciul! forza milan!

milan6
milan6  •  15 Noiembrie 2010, 12:58

cu cine o fi tinut Super Mario?

milan6
milan6  •  15 Noiembrie 2010, 12:55

sa nu vad miercuri ca va dati milanisti-tu,andrei si mm!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează