INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Transfer nebun pregătit de Guardiola! City vrea să transfere un jucător de 13 ani!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 14:34

Pep Guardiola plănuiește un transfer spectaculos și vrea să îl aducă pe Karamoko Dembele, jucătorul de 13 ani celor de la Celtic.

Mijlocașul ivorian a uimit pe toată lumea, debutând săptămâna trecută pentru echipa de jucători sub 20 de ani a lui Celtic. The Sun scrie că Guardiola le-a cerut șefilor lui City să îl aducă pe Dembele pentru a întări academia de juniori a clubului, unde în vară au fost aduși mai mult argentinieni.

Cei la la Celtic nu vor să îl lase pe Dembele să plece și fac tot posibilul pentru ca jucătorul să continue în Scoția.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
10204390237636316
Constantin Rusanda  •  11 Octombrie 2016, 16:36

Aaaa, si cu faza asta sar din schema alde Mino Raiola, Mendez, etc, se acopera la "home grown" (comunitari-cu drept de munca). Se scutesc o gramada de taxe si comisioane. Decat sa dea la agenti, dau la antrenori, ca si asa au bazele sportive construite, ca oricum la agenti dau cu mult(foarte mult) mai putin decat sa dea la ailalti. Scouterii sunt si ei platiti putin (in comparatie cu cat vor agetii) si trimisi anume unde se organizeaza turnee/competitii de juniori, ca s-au ars destul cu dvd-uri sau recomandari

10204390237636316
Constantin Rusanda  •  11 Octombrie 2016, 16:27

De ce transfer nebun? Asa fac mai mai nou cluburile cu bani. Iau jucatori multi de tineri, ca nu degeaba au construit academii ultramoderne, ca sa nu mai dea zeci (sute) de milioane mai tarziu. De la echipa nepotului meu de 13 ani (Leixlip United - Irlanda), au plecat in vara: 1 jucator la City (Le-au cumparat o casa la parinti in Manchester), 1 la Valecia (parintii luati si ei, gasit ceva de munca, platit chiria pentru 5 ani), 1 la Inter (la fel ca si Valencia). Cand vor debuta(daca), vor trebuia sa platesca numai niste sume modice pentru formare (aproape nimic)

air80
air80  •  11 Octombrie 2016, 15:26

Bun jucator. Vede jocul excelent. Din pacate are un singur picior. Bravo cluburilor de copii si juniori de afara.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează