INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACHIZIŢIE

Transfer surprinzător pentru Balotelli » Italianul a ajuns la revelaţia sezonului trecut în Franţa

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Sebastian PopescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 17:14

Căzut în dizgrație atât la Liverpool, cât și la AC Milan, Mario Balotelli speră să își relanseze cariera la Nice, după modelul Ben Arfa. 

Italianul a venit liber de contract de la Liverpool și va primi 4,2 milioane de euro pe sezon de la ocupanta locului patru din Ligue 1 în sezonul trecut.

Balotelli, despre care Jose Mourinho spunea că „nu poate fi antrenat”, a fost exclus din lot de Jurgen Klopp la începutul pregătirilor pentru noul sezon și trimis să se antreneze cu juniorii clubului. Refuzat de Lazio și Sassuolo, jucătorul în vârstă de 26 de ani a ajuns în ultima zi de mercato la Nice, unde speră să își recapete simțul golului.

"Suntem încântați de venirea lui Mario. Sperăm că atmosfera de familie de la Nice îl va ajuta să redescopere bucuria de a juca fotbal. Știm că nimic nu va fi ușor, dar cu dorință și cu susținerea fanilor noștri, îl vom ajuta să strălucească și să își folosească talentul în slujba echipei", a declarat Jean-Pierre Rivere, președintele formației franceze.

Aflat într-o situație asemănătoare, Hatem Ben Arfa a reușit să se repună pe picioare la Nice, după perioada dificilă petrecută la Newcastle și Hull, unde a fost măcinat de accidentări. Mijlocașul a impresionat în sezonul precedent, când a marcat de 17 ori și a prins un transfer, în această vară, la PSG.

25.000.000 €a plătit Liverpool pentru Balotelli, când l-a transferat de la AC Milan

2 goluri a înscris italianul în ultimele două sezoane, pentru Liverpool și Milan, în campionat

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
lukasoil17
lukasoil17  •  02 Septembrie 2016, 20:57

4,2 mil E pe sezon la Nice?!!!...ati fumat iarba....

1264744410222737
Robert Udrea  •  02 Septembrie 2016, 18:21

„când LA adus de la AC Milan”?!

ravanelly
ravanelly  •  02 Septembrie 2016, 17:55

2 goluri in doi ani.. pfff asta chiar a luat bani degeaba .. a iesit in evidenta doar prin frizuri "smechere" prostituate scandaluri si ciocu mare.. a castigat ft multi bani fara sa faca nimic deosebit... dacaai prinde sa joace bine daca nu nu oricum e asigurat pe viata... cel mai bun exemplu de *** bine platit si inutil societatii... Balloteli

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează