INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Transferul începutului de an! O vedetă a lui PSG e aproape de o plecare neașteptată » Oficialii celor două cluburi au negociat deja

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2015 11:57

Meciul amical de ieri pierdut de Inter în fața celor de la PSG, scor 0-1, la Doha, n-a fost o simplă partidă amicală, ci a reprezentat și prilejul unor discuții pentru transferul lui Ezequiel Lavezzi, 30 de ani.

Președintele formației italiene Erick Thohir a vorbit cu omologul său Nasser Al-Khelaifi despre transferul  atacantului argentinian, anunță presa italiană. Oficialul francezilor n-a refuzat oferta, însă nici n-a acceptat-o. Un răspuns urmează să fie dat în luna ianuarie.

Speculațiile din presa italiană au mers și mai departe. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport chiar s-au întrebat dacă nu cumva Lavezzi n-a jucat în meciul de ieri tocmai pentru a fi protejat pentru un eventual transfer.

Fostul fundaș al nerazzurilor Francesco Coco a vorbit și el despre viitorul lui Lavezzi: " Inter nu are nevoie de un jucător ca Lavezzi. Mancini are deja mulți jucători care posedă caracteristici asemănătoare cu cele ale argentinianului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
legoolas
legoolas  •  31 Decembrie 2015, 16:50
Postat de ortega pe 31 Decembrie 2015, 13:40

Vezi că se scrie mediocri ... Că se trezește jandarmul gramaticii române , *** ares123 să te corecteze , și e neplăcut ca un dobi ( pardon ) unul mai lent în gândire să-ți dea lecții ...

Apreciez!

ortega
ortega  •  31 Decembrie 2015, 13:40
Postat de legoolas pe 31 Decembrie 2015, 13:10

Din pacate, sunt mediocrii.

Vezi că se scrie mediocri ... Că se trezește jandarmul gramaticii române , *** ares123 să te corecteze , și e neplăcut ca un dobi ( pardon ) unul mai lent în gândire să-ți dea lecții ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  31 Decembrie 2015, 13:39

Foarte bine a spus Coco: "Inter nu are nevoie de un jucător ca Lavezzi. Mancini are deja mulți jucători care posedă caracteristici asemănătoare cu cele ale argentinianului". Un mijlocas central de mare valoare i-ar mai trebui Interului, nu delasatorul de Lavezzi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează