INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Trei dintre cei mai importanți jucători ai Barcei și-au ales favoritul! Pe cine vor în locul lui Luis Enrique: "Avem încredere în el"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 16:24

Luis Enrique va pleca la finalul acestui sezon de la Barcelona, iar șefii catalanilor caută antrenor.

Andres Iniesta, Gerard Pique și Ivan Rakitici, trei dintre cei mai importanți jucători din lotul Barcelonei, au vorbit despre viitorul Barcelonei și spun că și-ar dori ca secundul Juan Carlos Unzue, 49, să fie principal. Acum, Unzue e secundul lui Luis Enrique.

"Unzue știe totul despre acest club. Lucrează aici de mult timp. Este calificat și are experiență. Dacă ar fi cazul, ar fi un antrenor foarte bun. A făcut treabă bună peste tot unde a fost. Are un stil aparte", a spus Iniesta, capitanul echipei.

"El a petrecut mulți ani la club. A lucrat și cu Pep, nu doar cu Luis Enrique. Sunt sigur că este un candidat bun", a declarat Pique.

"Am o relație foarte bună cu el. Ne știe foarte bine și avem o încredere foarte mare în el. Enrique are staff-ul lui, dar Unzue are propriile idei. Este aceeași filozofie, dar fiecare antrenor are un stil diferit", a adăugat și Rakitici.

Dacă Barcelona l-ar alege pe Unzue ar repeta mutarea făcută după plecarea lui Pep Guardiola, în 2012, când regretatul Tito Vilanova a fost numit antrenor.

De-a lungul carierei de fotbalist, Unzue, fost portar, a jucat la Osasua, Barcelona, Sevilla și Tenerife și Real Oviedo. Unzue a fost antrenor cu portarii la Barcelona, între 2003 și 2010 și 2011 și 2012, principal la Numancia în sezonul 2010 - 2011, și secund la Celta Vigo, între 2013 - 2014, unde a lucrat cu Luis Enrique. Este secund la Barcelona din 2014.

Pe lista Barcelonei mai sunt Ernesto Valverde, antrenor la Athletic Bilbao, Ronald Koeman, antrenor la Everton, și Jorge Sampaoli, antrenorul Sevillei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10155142449017070
Gigi Muski  •  18 Martie 2017, 19:18

la Osasua joaca autorul si cu redactorul care trebuia sa corecteze textul... restul e cancan

andrei.33
andrei.33  •  18 Martie 2017, 17:58

Important e pe cine vrea Messi. Restul e de umplutura.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close