INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Tridentul de 100 de milioane » Messi, Suarez și Neymar vor fi plătiți de Barca cu salarii stratosferice în sezonul viitor

Suarez, Neymar și Messi, 3 golgeteri fericiți la Barcelona pe toate planurile: goluri, trofee și bani // Foto: Reuters
Suarez, Neymar și Messi, 3 golgeteri fericiți la Barcelona pe toate planurile: goluri, trofee și bani // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 00:00

MSN nu e doar cea mai prolifică linie de atac din lume, ci și una de aur. Messi cîștigă 50 de milioane brut pe an, lui Neymar i s-ar dubla contractul la 30 și Suarez va ajunge la 20.

Cei trei lunetiști magnifici ai Barcelonei valorează aur, la propriu. Pentru a-i proteja de ofertele tot mai indecente, campioana mondială îi va blinda cu contracte astronomice.

Din sezonul viitor, Leo Messi, Luis Suarez și Neymar vor obliga gruparea blaugrana la un efort financiar colosal, 100 de milioane de euro brut! Iar MSN va deveni astfel cel mai scump trident ofensiv al istoriei fotbalului.

Jumătate din sumă e acoperită de contractul anual al "Balonului de Aur", care primește net 22,8 milioane. Dar pentru că înscrie la fel de mult ca Messi, Neymar are pretenții mari și Barca trebuie să ia măsuri pentru a îndepărta concurența. Chiar dacă amenință plafonul salarial.

Marca a scris ieri că solda brazilianului se va dubla la 30 de milioane din vară, însemnînd 15 milioane în mînă!

Și cel mai bun marcator în actuala stagiune va fi premiat. Suarez, 29 de goluri în 30 de partide, ia 15 milioane E brut și Barcelonaa i-ar oferi uruguayanului o creștere de 33% din ediția 2016-2017.

Real plusează pentru Neymar

Pregătindu-se pentru o eventuală plecare a lui Ronaldo, Real încearcă să-l convingă pe Neymar să lase Barcelona. Cum? Președintele Florentino Perez e dispus să achite clauza de reziliere a contractului, 190 de milioane de euro, și îi propune brazilianului 35 de milioane salariu brut anual.

69 de goluriau reușit Messi, Suarez și Neymar în acest sezon pentru Barca în toate competițiile. Bale, Benzema și Ronaldo au marcat 61 la Real

19.941.000 €este compensația pe care Messi o va primi dacă Barcelona decide să-l vîndă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rares_vb
rares_vb  •  27 Ianuarie 2016, 11:16

Cred că cifrele nu sunt în regulă. Messi, 50 de milioane brut pe an? Adică 4 milioane si ceva brut pe lună? la fel și la ceilalți.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează