INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KAIZER CHIEFS

Tshabalala vrea să înceapă sezonul la Kaizer Chiefs: "Trebuie să terminăm mai sus de locul 3"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Siphiwe Tshabalala pare hotărît să înceapă sezonul alături de Kaiser Chiefs, despre care spune că îşi propune o clasare superioară celei de anul trecut. Mijlocaşul dorit de Steaua urmează programul normal de pregătire al echipei şi a făcut deplasarea în Namibia pentru un joc de verificare.

"Namibia e o ţară specială şi am venit aici să jucăm fotbal, să facem spectacol. Luăm meciul în serios, vrem să ne pregătim cît mai bine pentru că anul trecut am terminat pe 3 în campionat şi ne propunem să terminăm mai sus acum.

Avem jucători tineri, dar şi cîţiva experimentaţi care vor creşte nivelul presataţiilor noastre. Vom transpune munca pe care am depus-o pînă acum într-o evoluţie cît mai bună", explică Tshabalala.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
schukaryn
schukaryn  •  31 Iulie 2010, 16:08

Cred k el nici nu stie k Steaua ar intentiona sa l cumpere!! Si e ceva normal pt k ink nu au facut nici o oferta pt el si sunt doar speculatii!! Vrem sa vedem ceva concret!!! Il cumpara sau nu?

cfr.istul
cfr.istul  •  31 Iulie 2010, 13:40

Aveti echipa de cacao. Singura voastra echipa e cea de arbitrii la meciurile voastre si la cele ale CFR-ului.

maryan72
maryan72  •  31 Iulie 2010, 12:21

cred ca nu scriu ziarele din tara lui despre asta atat cat ne omorati voi pe noi .a dat un gol si gata vai doamne ce fotbalist e si asta.daca era ceva de capul lui sigur se gasea o echipa din vestul europei sa-l transfere si sa-i dea un salariu modest acolo dar urias pentru campionatul nostru.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează