INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Tunete şi fulgere » Allegri şi Inzaghi s-au insultat în faţa juniorilor clubului

Allegri, 45 de ani, e antrenorul Milanului din 2010 și a cîștigat titlul și Supercupa Italiei cu rossonerii în 2011
Allegri, 45 de ani, e antrenorul Milanului din 2010 și a cîștigat titlul și Supercupa Italiei cu rossonerii în 2011

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 septembrie 2012 21:54

Cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie, dar a intervenit şeful centrului de pregătire: ”Calmaţi-vă! Se uită copiii la voi”.

Antrenorul Massimo Allegri şi "Pippo" Inzaghi, fostul său jucător pînă-n vară, şi-au dat ieri mîna în faţa camerelor de luat vederi la "Milan Channel". Din ordinul patronului Berlusconi. Dar sînt departe de a fi îngropat securea războiului după incidentul de joi.

Aflat în vizită la centrul de pregătire Vismara, Allegri s-a întîlnit, printre alţii, şi cu Inzaghi, care acum antrenează o grupă de juniori. Deja iritat de speculaţiile potrivit cărora "Pippo" îl va înlocui pe bancă dacă pierde mîine la Udinese, tehnicianul a izbucnit cînd acesta i-a adresat un salut rece, indiferent.

ALLEGRI: "Nici măcar n-ai curajul să mă priveşti în faţă. Nu eşti bărbat. Vorbeşti cam mult cu ziariştii. Opreşte-te, fiindcă altfel am să vin după tine!"

INZAGHI: "Mi-ai distrus cariera! Din cauza ta a trebuit să renunţ mai devreme"

După care i-a întors spatele şi a plecat. Şi mai furios, Allegri a început să strige în urma lui: "Dacă ai caracter, te opreşti! Dacă eşti bărbat, te opreşti!". Iar spre juniorii care-i priveau uluiţi: "Acesta e antrenorul care ar trebui să vă predea vouă fotbal şi loialitate sportivă. Un rahat!".

Cei doi - susţin ziarele italiene - ar fi fost chiar la un pas să se ia la bătaie. Dar a intervenit fostul portar al Milanului, Fillippo Galli, acum şeful centrului de copii şi juniori: "Calmaţi-vă! Se uită copiii la voi!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  22 Septembrie 2012, 20:25

Egal era cel mai bine.

bogdan1407
bogdan1407  •  22 Septembrie 2012, 13:32

.................pacat. o ekipa ca ac milan sa aiba asa un antrenor...e nimeni in drum allegri. de la carlo ancelotti la allegri. incredibil

goggu
goggu  •  22 Septembrie 2012, 09:05

Allegri ar face bine sa se ocupe de echipa, pentru ca e de rahat. Ultima lui problema r trebui sa fie Pippo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează