INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Turnul Babel » Ultima nebunie la PSG: l-a transferat pe Beckham!

David Beckham a fost prezentat ieri la PSG de preşedintele Nasser Al-Khelaifi (stînga) şi directorul sportiv Leonardo (dreapta)
David Beckham a fost prezentat ieri la PSG de preşedintele Nasser Al-Khelaifi (stînga) şi directorul sportiv Leonardo (dreapta)

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 ianuarie 2013 22:11

Un englez mai lipsea lîngă Tour Eiffel din colecţia de vedete de opt naţionalităţi a miliardarilor qatarioţi! La 37 de ani, ”Spice Boy” s-a întors din America să ia titlul şi cu echipa pariziană.

După cel mai scump transfer al iernii, PSG dă cea mai tare lovitură de imagine din 2013. Beckham (37 de ani) a fost convins de şeicii qatarioţi să-şi încheie cariera lîngă Tour Eiffel. Mijlocaşul englez a pus capăt în decembrie aventurii de 5 ani şi jumătate în Major League Soccer, refuzînd 11 oferte pentru parizieni, cu care visează să ia al patrulea titlu, după cele cu Man. United, Real şi LA Galaxy.

"Spice Boy" mai lipsea în Turnul Babel construit de Ancelotti, care a mai lucrat cu David la Milan în perioada 2009-2010! Beckham refuzase liderul din Ligue 1 acum un an şi tocmai închiriase o vilă de 25 de milioane de euro în Londra. Deşi apăruse la antrenamentele lui Arsenal, iar cei trei băieţi se pregăteau la Chelsea, Becks a cedat tentaţiei Parisului.

Probabil la insistenţele Victoriei, atrasă de modă, deşi el anunţase că decizia are la bază "motive pur fotbalistice". David a trecut ieri vizita medicală, a susţinut o conferinţă de presă şi în cel mult două săptămîni va fi la ordinele lui Ancelotti.

"E o lovitură de imagine pentru Ligue 1. David rămîne însă al doilea în topul celor mai sexy englezi din Franţa şi asta-i va afecta încrederea" (Joey Barton, mijlocaş englez de la Marseille)

129 de goluri în 705 meciuri a dat Beckham în 20 de ani de carieră la Man. United, Preston, Real Madrid, LA Galaxy şi Milan. Are 17 goluri în 115 jocuri la "naţională"

253 de milioane de euro a cheltuit pe achiziţii PSG în ultimele 18 luni. Doar Thiago Silva, Pastore şi Lucas au costat 124 de milioane

556155-transferuri-psg.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Februarie 2013, 06:44

Beckham pregateste te bine ca poti prinde iar nationala angliei ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează