INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALLORCA RĂMÎNE AFARĂ DIN EUROPA

UEFA a respins apelul clubului Real Mallorca, echipa rămîne exclusă din Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2010 00:00

UEFA a respins apelul formulat de gruparea Real Mallorca, după ce echipa spaniolă a fost exclusă din Liga Europa, din cauza situaţiei financiare dificile, a anunţat forul european într-un comunicat publicat vineri, informează AFP.

Gruparea spaniolă a anunţat că intenţionează să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv ( TAS), în cazul în care îi va fi respins recursul.

UEFA a anunţat, săptămîna trecută, că formaţia Real Mallorca a fost exclusă din ediţia 2010/2011 a Ligii Europa, după ce gruparea spaniolă, locul 5 în clasamentul final al sezonului trecut, a acumulat datorii de 60 de milioane de euro. Forul european a decis, sîmbătă, să admită echipa spaniolă Villarreal în ediţia 2010/2011 a Ligii Europa, în locul celor de la Real Mallorca.

" Curtea de Apel a UEFA a respins recursul RCD Mallorca şi confirmă decizia luată de Comisia de control şi disciplină de a exclude formaţia spaniolă din competiţiile UEFA în sezonul 2010/2011", se arată în comunicatul forului european.

ucătorii echipei Real Mallorca au adresat o scrisoare deschisă, miercuri, preşedintelui UEFA, Michel Platini, pentru a protesta faţă de neadmiterea formaţiei spaniole în Liga Europa. "Noi ne-am făcut datoria, am calificat echipa într-o competiţie europeană. Dar sîntem privaţi de ceea ce am obţinut cu atîta luptă şi nu ştim ce să credem", se menţionează în scrisoarea postată pe site-ul oficial al grupării Real Mallorca, informează Mediafax.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
heheh.e
heheh.e  •  30 Iulie 2010, 23:57

...urmeaza campionatul romanesc,un campionat fantoma condus de 3-4 camatari ,o gasca de arbitri si doi trei nenorciti de bisnitari,din pacate ca si intreaga Romanie.Parca cineva ne pregateste pt dezmembrare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează