INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

UEFA încă ezită » Euro 2020 e încă sub semnul întrebării! Anunțul făcut de UEFA

UEFA încă ezită » Anunță că amână decizia pentru Euro!
UEFA încă ezită » Anunță că amână decizia pentru Euro!

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 13:17 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 13:50

Aleksander Ceferin, președintele forului continental, va lua hotărârea în legătură cu Euro 2020, în aprilie, și nu în martie, cum era programat inițial.

Amânat un an din cauza pandemiei, Campionatul European este și acum sub semnul întrebării. UEFA încă insistă să meargă până la capăt cu planul inițial - o competiție 12 orașe din toată Europa, inclusiv București -, dar ezită, trage de timp, așteptând o veste bună de la țările-gazdă. 

Forul continental a anunțat că amână decizia asupra Euro. Nu o mai ia în martie, cum era programat inițial, ci în aprilie. „Toată părțile trebuie să fie flexibile în luarea hotărârilor legate de turneul final, ținând cont de circumstanțele și condițiile cu care se confruntă lumea întreagă”, a comunicat UEFA.

Aleksander Ceferin: „Fanii fac fotbalul special”

Președintele Aleksander Čeferin nu vrea o întrecere cu porțile închise, sperând ca vaccinul anti-Covid să-și facă efectul și să aibă spectatori cel puțin la 25 la sută din capacitatea arenelor. „Sunt optimist că situația actuală se va schimba cu cât ne apropiem de Euro, de aceea e important să le oferim țărilor care găzduiesc turneul cât de mult timp posibil pentru a avea un tablou cât mai clar, pentru a afla la ce ne putem aștepta în iunie și iulie”, a declarat Čeferin. „Fanii fac fotbalul special. Trebuie să încercăm să readucem spectatorii pe stadioane cât mai repede”.

VIDEO Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro, pregătită pentru Euro 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dennis Man la Parma, transferul iernii în Serie A! Prinde Top 10 în Europa

Ronaldo a încălcat iar măsurile anti-Covid! Petrecere la munte, deși nu avea voie să iasă din Piemont

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  28 Ianuarie 2021, 14:55

Pai de 10 luni nu se schimba nimic legat de Covid-19, poate e chiar mai rau acum decat la inceput. M-as mira ca in 2 luni se poate schimba in bine totul in mod miraculos. Au aparut vaccinurile, dar vom sti daca au un efect benefic cu adevarat sau nu, de abia la toamna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează