INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Uite transferul, nu mai e transferul » Impresarul lui Victor Valdes le declară război celor de la Monaco: "O să-i facem să plătească!"

Victor Valdes
Victor Valdes

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 10:20

Chinul lui Victor Valdes pare să nu se mai termine. După ce a făcut vizita medicală cu AS Monaco, a venit şi verdictul medicilor.

Fostul portar al Barcelonei nu a trecut vizita medicală şi resimte încă efectele accidentării din martie, iar Monaco a anunţat că nu-l mai transferă!

"Am negociat cu Valdes, dar este accidentat şi nu ni se poate alătura", a declarat directorul general al lui Monaco, Vadim Vasiliev, confirmînd că echipa sa nu-l mai doreşte pe goalkeeperul de 32 de ani.

Impresarul lui Victor Valdes, Gines Carvajal, a reacţionat la decizia formaţiei franceze şi a spus că Monaco are obligaţia de a respecta contractul semnat cu jucătorul.

"Am semnat un contract pe patru ani cu Monaco şi vom avea grijă ca aceştia să-l plătească pe Valdes", a spus Gines Carvajal.

În această ecuaţie a apărut şi clubul de la care Valdes tocmai a plecat. FC Barcelona încă speră ca portarul care a jucat 387 de meciuri pentru echipa catalană să se răzgîndească şi să rămînă să apere în continuare poarta locului doi din La Liga.

Formaţia "blaugrana" i-a pus acestuia la dispoziţie toate facilităţile necesare pentru ca recuperarea să se facă în cele mai bune condiţii.

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (10)
21lva
21lva  •  04 Iulie 2014, 14:00

Barca a cumparat doi portari, nu mai are nevoie de Valdes. mai folositi-va si capul cand scrieti articole, nu doar labele.

danutk
danutk  •  04 Iulie 2014, 12:46

ce plm sa mai caute Valdes la Barcelona ... cica sa apere in continuare poarta ... pai cu ter Stegen ce o sa faca atunci ? e cu 2 clase peste Valdes la ora actuala

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Iulie 2014, 12:03
Postat de fotbal_whysky_femei pe 04 Iulie 2014, 10:47

nu stiu daca au avut semnat un contract,printre altele pt ca nu poti semna cu o alta echipa atita timp cit esti sub contract cu alta doar in ultimul an poti ajunge la o intelegere cu alt club pt a pleca(asa-zisul pre-contract),numai ca in 99.99% din cazuri semnarea contractului definitiv depinde de vizita medicala nu cred ca Valdes apartine acelui 0,01%

Asa este. Impresarul isi face si el un exercitiu de imagine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează