INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO / REAL MADRID - BARCELONA, MÎINE, 23:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ultima aroganţă: Mourinho n-a venit la conferinţa de presă!

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 15:19

Mutare strategică sau decizie pentru a evita inflamarea atmosferei? Antrenorul lui Real Madrid l-a trimis azi pe secundul Aitor Karanka să discute cu ziariştii


Jose Mourinho a mai făcut o mutare din repertoriul său special cu o zi înainte de El Clasico. Nu s-a deranjat să vină la conferinţa de presă programată la Madrid, unde l-a lăsat să vorbească pe secundul Aitor Karanka. La fel cum a procedat tehnicianul lui Real şi în ajunul "sfertului" Ligii cu Tottenham, lipsind de la întîlnirea cu ziariştii de la Londra.

Tehnicianul portughez a ales să tacă pentru a nu face explozivă atmosfera şi aşa inflamată, după ultimele atacuri lansate la adresa echipei lui Guardiola. Mourinho s-a plîns din nou de arbitraje şi a declarat că speră să poată termina meciul în 11, aluzie la situaţia din actualul campionat, dar şi la cele trei ocazii în care echipe sale, Chelsea şi Inter, au avut un jucător eliminat în duelurile cu Barcelona.

De cînd a venit la Real Madrid, Jose Mourinho a mai sărit în alte zece rînduri peste conferinţele de presă, trimiţîndu-l mereu să-i ţină locul pe Karanka.

Real Madrid - FC Barcelona se joacă mîine, cu începere de la ora 23:00, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. Este prima întîlnire între cele două formaţii din cele patru care se vor disputa în mai puţin de trei săptămîni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
giulian8050
giulian8050  •  16 Aprilie 2011, 10:53

Comentariul tău...PPFFFFFFFFF...S-A UMPLUT PAMANTUL DE "BARCELONEZI"....DAR DE FAPT VOI NU CUNOSTEATI NIMIC DESPRE EA PANA SA APARA LAPORTA(RONALDINHO,ETC,ETC,ETC).....HALA MADRID!

lilianna16
lilianna16  •  15 Aprilie 2011, 22:49

Hai Barca! Totusi datorita hobbitilor a fost distrus inelul malefic :))

mariusss10
mariusss10  •  15 Aprilie 2011, 17:55

Daca nu iti tratezi adversarul cu respect e posibil sa te umple de respect.... mourinho oricum venea sa mai atace pe cineva, asa ca e mai bine sa taca....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează