INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Ultimatum

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2008 00:00

Lampard i-a avertizat pe conducătorii lui Chelsea: "Prelungiţi-mi acum contractul sau plec!". Spre Barcelona?

Cel mai bun jucător al lui Chelsea, care a înscris patru goluri miercuri, la 6-1 cu Derby County, nu mai are răbdare. "Vreau să mă gîndesc la fotbal, nu la contracte, iar oficialii clubului nu mă ajută", a declarat Frank Lampard, ameninţînd: "Nu mă mai amăgiţi! Prelungiţi-mi acum angajamentul sau plec!".

Mijlocaşul în vîrstă de 29 de ani, liber de contract în 2009, ajunsese la un acord în septembrie trecut, pentru un salariu de 8,5 milioane de euro, cu 1,7 milioane mai mult decît în prezent. Însă totul a căzut din cauza unui singur detaliu. Lampard voia inclusă o clauză de eliberare, cerere refuzată din start de Chelsea.

De atunci, conducătorii albaştrilor l-au dus cu vorba. Şi impresarul jucătorului are o bănuială: "Mi se pare că Frank nu mai e dorit pe Stamford Bridge". Steve Kutner anunţă că "Lampard se poate transfera în vară pentru doar 6,5 milioane de euro, conform regulamentului FIFA. Sau poate semna în ianuarie 2009 un precontract cu un alt club, caz în care va pleca gratis". Unde? În acest moment, Barcelona e principala opţiune a englezului.

107 goluri a marcat Lampard în 358 de meciuri oficiale jucate la Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  15 Martie 2008, 09:56

S-a lansat W WW.STAGETIME RO Un joc foarte competitiv la care se pot castiga premii daca va doriti asta sau doar o resursa de fun pentru toti ceilalti!

 •  15 Martie 2008, 09:49

Lampard tre sa vina la Milan , acolo e locu lui

 •  15 Martie 2008, 08:47

prost mai e abramovici... nici el nu mai stie ce vrea sa faca

Vezi toate comentariile (3)
Comentează