INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un adversar al României a semnat cu West Bromwich Albion: ”Înapoi în joc”

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat miercuri, 30 august 2017 22:07

După transferul lui Kierran Gibbs de la Arsenal, fundaș stânga pe care a plătit 7 milioane de lire sterline, West Bromwich Albion s-a înțeles cu Paris Saint-Germain pentru împrumutul pe un sezon al mijlocașului polonez Grzegorz Krychowiak, jucător venit vara trecută de la Sevilla pentru suma de 34 de milioane de euro.

Mijlocașul a avut un sezon dezastruos pe Parc des Princes, jucând doar 19 meciuri în toate competițiile, iar vicecampionii Franței vor să renunțe la el pentru a reduce din cheltuieli, după transferul-record al lui Neymar.

Polonezul pare încrezător că transferul se va materializa și a postat pe o rețea de socializare mesajul ”Înapoi în joc”, iar după ce va efectua vizita medicală, va ajunge sub comanda lui Tony Pulis.

Gruparea din Premier League îi va plăti integral salariul de peste 6 milioane de euro jucătorului care și-a trecut în palmares trofeul Europa League în 2015 și 2016 cu Sevilla, dar și un loc în echipa sezonului în La Liga, în 2015.

Krychowiak a fost unul dintre remarcați și la Euro 2016, acolo unde naționala leșilor a ajuns până în sferturile de finală, fiind eliminați la loviturile de departajare de echipa care avea să câștige trofeul, Portugalia.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează