INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Un atacant din Ligue 1 e acuzat de acte de violență șocante » Și-a agresat bebelușul!

Nsame a jucat doar 55 de minute în acest sezon la Angers
Nsame a jucat doar 55 de minute în acest sezon la Angers

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 00:00

Fetița în vîrstă de 5 luni este internată la terapie intensivă, în stare gravă, suferind de "sindromul copilului scuturat". Nsame a fost eliberat după două zile de arest, dar nu are voie să se apropie de familia sa.

Jean-Pierre Nsame, 22 de ani, un munte de om, 1,88 m și 94 kg, a rămas duminică singur acasă cu fetița sa în vîrstă de 5 luni. Seara, la 21:30, atacantul lui Angers intra valvîrtej în spital, alarmînd doctorii: bebelușul era în stare gravă. Copilul a fost reanimat și internat la terapie intensivă, unde este și acum, pentru că starea lui nu s-a ameliorat.

Dimineață, medicii pediatri au alertat poliția și procuratura, pentru că micuța prezenta simptomele "sindromului copilului scuturat". "Aproape că și-a pierdut vederea în urma acestui șoc", a dezvăluit cotidianul Ouest-France.

Arestat în aceeași zi, Nsame a dat o explicație halucinantă: "A fost un joc, deloc violent". Miercuri, jucătorul a fost eliberat condiționat, dar nu putea scăpa de anchetă. Camerunezul e deja pus sub acuzare: acte de violență! Nu are voie să se apropie de familie și nici să părăsească localitatea.

Inițial arestată și ea, soția lui Nsame a dovedit că nu era acasă duminică. Plecase dimineață la Nantes și s-a întors seara de urgență cînd a aflat că fetița e la reanimare.

Leziuni grave la creier

Sindromul copilului scuturat (SBS) e o afecțiune cerebrală ce apare după ce un agresor adult zgîlțîie un bebeluș. Mișcările bruște, repetate și violente îi provoacă leziuni grave la nivelul creierului, putînd fi fatale.

15 anide închisoare riscă Jean-Pierre Nsame dacă va fi găsit vinovat în acest caz

55 de minutea jucat Nsame în actualul sezon la Angers: 22 în Ligue 1, 33 în Cupa Ligii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează