INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CECENIA

Un campion mondial acuză: "Am participat în Cecenia la un manifest politic"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 23:06

Foşti componenţi ai echipei Braziliei care au cîştigat titlul mondial în 1994 şi 2002, printre care Romario, Bebeto, Dunga sau Cafu, au disputat un meci amical în compania unei selecţionate selecţionatei republicii separatiste Cecenia în urmă cu două săptămîni.
Partida s-a disputat la Groznîi, pe un frig pătrunzător, şi a fost cîştigată de seleção cu scorul de 6-4. La ceceni a jucat şi Ramzan Kadyrov, preşedintele repuplibicii.

Unul dintre participanţii la acest eveniment, Rai, fostul mijlocaş al lui PSG, spune că regretă faptul că a participat la acest meci: "Am luat parte la un lucru pe care îl condamn. Am participat la un manifest politic, populist, într-un context necunoscut pentru mine, fără să ştiu consecinţele posibile şi nici intenţiile", a declarat campionul mondial din 94.

Meciul de la Groznîi s-a disputat în faţa a 10.000 de spectatori, pe un stadion ornat cu pozele lui Akhmad Kadyrov, tatăl lui Ramzan, dar şi cu pozele preşedintelui Rusiei, Dumitru Medvedev, şi ale prim-ministrului Vladimir Putin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close