INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMOȚIONANT

Un copil mexican decedat la cutremur îl admira pe Cristiano Ronaldo ca pe tatăl lui » Gestul portughezului după ce a aflat

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2017 09:00

Santiago Flores Mora avea 7 ani și mergea peste tot cu un tricou alb, pe care scrisese cu carioca numele și numărul lui Ronaldo. Mama lui i-a trimis o scrisoare atacantului, iar portughezul i-a răspuns: "Pentru Santi, fanul meu numărul 1". 

Marți, 19 septembrie, un nou cutremur violent a lovit Mexicul. 7,1 grade pe scara Richter. În capitală, peste 45 de clădiri s-au prăbușit. Printre ele, școala Enrique Rébsamen, care a prins sub dărâmături 21 de copii. Niciunul nu a scăpat.

"Santi se prezenta drept Cristiano Ronaldo"

Santiago Flores Mora urma să împlinească 7 ani peste câteva zile. Aștepta să i se împlinească un vis... Visul lui era Cristiano Ronaldo. Pentru a fi ca el, își scrisese pe un tricou alb numele și numărul portughezului. Cu carioca. Și acel tricou i-a fost pus alături micuțului Santi.

Mama băiatului, îndurerată, i-a trimis o scrisoare atacantului de la Real: "Era mai mult decât un admirator, scria numele dumneavoastră peste tot. Se prezenta și la școală drept Santiago Flores Mora Cristiano Ronaldo. Voiam să știți că fiul nostru visa să vă cunoască, să vă viziteze. Acum, este cu Dumnezeu. Din păcate, în timpul vieții, nu am dat importanță dragostei lui pentru Cristiano Ronaldo".

Ultimele cuvinte: "Azi va fi Clasico"

Brittany Flores a dezvăluit ce i-a spus puștiul la despărțire. "Ultimul lucru pe care mi l-a zis Santi înainte să plece la școală a fost: «Azi va fi un Clasico Real - Barcelona, iar eu voi fi Cristiano Ronaldo și voi marca în poarta Barçei»".

Emoționat, lusitanul a reacționat imediat. A trimis în Mexic tricoul său alb, cu numele și numărul 7. Și un mesaj: "Pentru Santiago, fanul meu numărul 1, cu multă simpatie. O îmbrățișare pentru familia lui Santiago și pentru toate familiile care și-au pierdut persoanele iubite".

"Santi vă admira ca și cum erați tatăl său. Nu era persoană pe care să o admire mai mult ca pe tatăl lui și pe Cristiano Ronaldo. Vă mulțumesc că existați. Fiul nostru nu a încetat să vă admire"
"Nu căutăm ajutor financiar, nici faimă sau atenție. Nu dorim decât ca Ronaldo să poată afla că Santi se gândea la el și, din nefericire, nu și-a putut împlini visul"
Brittany Flores, mama lui Santiago

324 de oameni
au murit în cutremurul din 19 septembrie; au fost 4.683 de răniți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mickey13
mickey13  •  26 Septembrie 2017, 10:50

Eu nu pot sa-mi imaginez cum naiba Ronaldo asta se schimba asa de mult cand intra pe teren! Chiar nu-mi dau seama... Pt un spectator neutru, este un jucator bun, dar destul de antipatic. Pt un sustinator al Barcei, baiatul asta mi-era ff antipatic, pana anul trecut cand am citit niste articole ref la actele de caritate ale lui... Chit ca pe teren (inca) nu-l suport din mai multe puncte de vedere, in afara lui dovedeste un mare caracter! De-ar fi fost la fel si pe teren...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează