INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Un ex-star al lui United face mărturisiri sfâșietoare: "Beam în fiecare noapte. Mă simțeam vinovat că am rămas în viață"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 08:07

Rio Ferdinand a dezvăluit că s-a refugiat în alcool după moartea soției sale, Rebecca, simțindu-se vinovat că nu a fost el cel care a murit.

Într-un documentar pentru BBC, care scoate la lumină poveștile unor oameni care au rămas fără partenerii de viață, ex-internaționalul englez de 38 de ani vorbește despre situația dramatică prin care a trecut familia sa. Rio și Rebecca s-au cunoscut la 21 de ani și au împreună trei copii, Lorenz, 10 ani, Tate, 8, și Tia, 5. Rebecca a murit în 2015, după ce s-a luptat cu cancerul.

"După ce a murit soția mea, am avut o angajată o femeie care a venit să stea cu noi, să ne ajute, ea se ducea la culcare și eu ieșeam din cameră în miezul nopții ca să beau. Asta s-a întâmplat în primele 3-4 luni. Dar mă trezeam să duc copiii la școală și să fac ce mai era nevoie. M-am simțit mult timp vinovat că eu am fost părintele care a rămas în viață.

E important să ai oameni lângă tine în astfel de situații. Am fost norocos să pot beneficia de asta, să-i am și pe copiii mei care să se asigure că mă scol dimineața și fac tot ce trebuie. Unii oameni nu-și permit asta și când mi-am dat seama, am devenit mult mai înțelegător cu cei din jur care trec prin asemenea momente. Înainte citeam poveștile oamenilor și mă gândeam «Cum să fii atât de egoist încât să te sinucizi, sau să faci gesturi disperate?». Acum îmi dau seama că ajungi cu mintea în locuri în care nici nu te gândeai. Nu mai gândești normal", explică Ferdinand.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează