INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fost antrenor al lui Chelsea crede că liderul din Premier League ar trebui să facă schimb de jucători cu Real Madrid » Ce jucător ar veni pe Stamford Bridge în locul lui Hazard

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 08 mai 2017 21:59

Fostul antrenor și jucător al lui Chelsea, Glenn Hoddle, consideră că londonezii trebuie să îl aducă pe Isco dacă Hazard va pleca în această vară!

În ultima vreme au apărut zvonuri potrivit cărora Hazard este dorit de Real Madrid. Hoddle crede că londonezii ar trebui să îl lase pe belgian să plece dacă el își dorește.

"Cred că este cu gândul la Real Madrid și vrea să meargă la ei, sunt niște jucători buni acolo pentru care te-ai putea înțelege. Sunt niște talente adevărate și ai putea spune că Isco este unul dintre ei. O întorci și de fapt tu ești cel care cere. «Bine, băiatul nu vrea să rămană la noi, vrea să plece», dar de fapt o întorci, pui piciorul în prag și tu ești cel care cere un jucător că să se facă afacerea. Dacă ei sunt cei disperați, o vor face", a declarat Hoddle pentru publicația BT Sport.

În vârstă de 26 de ani, Hazard a venit în iulie 2012 la Chelsea de la Lille pentru 35 de milioane de euro. Acesta mai are contract cu liderul din Premier League până în iulie 2020.

Isco, 25 de ani, a venit la Real Madrid de la Malaga pentru 30 de milioane de euro în iulie 2013. Mai are contract cu "galacticii" până în iulie 2018.

38 de partidea disputat Hazard în acest sezon în toate competițiile reușind 16 goluri și 7 assist-uri

38 de partide are Isco în acest sezon în toate competiiile reușind 10 goluri și 7 pase de gol

Surse: dailystar.co.ukexpress.co.uk, squawka.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează