INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNTOARCERE

Un fost cîştigător al Balonului de Aur se întoarce în Brazilia

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 13:59

Rivaldo (40 de ani), fostul câştigător al Balonului de Aur în 1999, este gata să se întoarcă acasă. Vitor Borba Ferreira Gomez Rivaldo, pe numele său complet, este aproape să semneze un angajament cu echipa braziliana de serie B, Sao Caetano.

Presedintele echipei, Nairo Ferreira de Souza, a confirmat negocierile cu fotbalistul carioca şi se arată optimist cu privire la transfer. „Suntem în discuţii cu el şi am fi bucuroşi dacă ar veni alături de noi. Calitatea lui tehnică este fantastică, el va ajuta grupul foarte mult cu experinţa şi profesionalismul său", a declarat acesta pentru site-ul oficial al clubului.

Fostul internaţional brazilian s-a aratat încîntat de această noua provocare. „ Îi mulţumesc lui Dumnezeu că, la 40 de ani, mi s-a oferit oportunitatea sa joc fotbal în continuare. Pentru cei ce mă critică o să le răspund că tot ceea ce am reuşit în carieră este rezultatul dedicaţie şi voi munci din greu în continuare să dau totul pe teren. Sper să fiu un exemplu pentru mulţi”, a postat acesta pe Twitter.

Rivaldo a scris istorie în tricoul lui F.C. Barcelona pentru care a marcat de 86 de ori în 157 de meciuri şi se va întoarce în Brazilia după două aventuri exotice in Uzbekistan si Angola.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează