INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fost fundaș al Barcelonei revine în La Liga, dar nu pe Camp Nou » Va fi coleg cu un român

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Robert PopaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 12:45

Fostul fundaș al Barcelonei, Marc Bartra, revine în La Liga. Fundașul care și-a încheiat conturile cu Borussia Dortmund va evolua la Betis, anunță cotidianul spaniol AS.

Jucătorul de 27 ani a aterizat marți după-amiază la Sevilla, unde a fost întâmpinat de câțiva fani, dar și de vicepreședintele lui Betis, Lorenzo Serra Ferrer. Jucătorul spaniol a ajuns sub formă de împrumut de la echipa germană, dar va fi transferat definitiv la vară, pentru 10 milioane de euro. El a semnat până în 2022 cu andaluzii.

15 milioane de €este cota de piață a lui Bartra, potrivit transfermarkt.com

Bartra a venit la Dortmund în 2016. În primul sezon a strâns 19 apariții în Bundesliga, iar în actuala ediție are doar 8. Apărătorul catalan nu a mai intrat în planurile antrenorului Peter Stoger, iar dorința de a prinde lotul Spaniei pentru Cupa Mondială l-a determinat să se întoarcă în țara natală.

Marc Bartra va fi coleg la Betis cu fostul stelist Alin Toșca (25 ani). Fundașul de 25 ani a prins doar 5 meciuri în ediția 2017-2018 din La Liga, iar venirea lui Bartra i-ar putea diminua șansele de a prinde primul 11.

Bartra și-a început cariera la Espanyol Barcelona, iar apoi a ajuns la juniorii rivalei de pe Camp Nou. În 2010 a debutat pentru echipa mare a lui FC Barcelona, pentru care a bifat 103 meciuri și 6 goluri până în 2016. Are 13 selecții în naționala Spaniei.

sursa: as.com

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close