INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fost portar al lui Liverpool dezvăluie un conflict cu antrenorul său de atunci: ”Benitez cere pumni”

Alungat de Benitez, Dudek și-a încheiat cariera la Real, în umbra eternă a lui Casillas
Alungat de Benitez, Dudek și-a încheiat cariera la Real, în umbra eternă a lui Casillas

Articol de - Publicat sambata, 23 aprilie 2016 00:00

Dudek, ex-portarul lui Liverpool, a dezvăluit un conflict cu managerul spaniol: "Auzeam o voce care-mi spunea să-l pocnesc în față”.

Jerzy Dudek a dezvăluit cum i s-a încheiat, practic, cariera lui după finala Ligii din 2007. Polonezul l-a atacat în autobiografia sa, "A Big Pole in Our Goal", pe Rafa Benitez, pe care-l face vinovat că l-a pus pe linie moartă la 34 de ani.

Relația lor se deteriorase într-atât încât portarului i-a venit să-l bată pe managerul lui Liverpool. Totul s-a petrecut la 3 luni după triumful cu Milan: "Eram furios pe el și auzeam o voce care-mi spunea «Pocnește-l în față și te va lăsa să pleci în Germania!»".

Dudek s-a trezit că din eroul de la Istanbul ajunsese rezervă. Rafa îl transferase pe Reina, cu 7,5 milioane euro, de la Villarreal. "Nu mi-a picat bine și m-am dus glonț la Benitez. M-a calmat, dar mi-a spus că asta nu înseamnă că mă va lăsa să și plec. Trebuie să-mi caut echipă sau te ocupi tu să mă vinzi?", l-a abordat deschis Jerzy.

"Bine, să așteptăm oferte serioase și vom găsi o soluție avantajoasă pentru toată lumea", i-a propus spaniolul. Koln l-a vrut, dar tratativele au mers greu și Benitez l-a oprit. Dudek s-a abținut să-l bată de teama scandalului din presă și a petei din CV.

"E foarte rece, se ține la distanță de jucători de parcă ar fi un zid invizibil. Face așa fiindcă vede totul ca pe o afacere"
Jerzy Dudek, fost portar Liverpool

"Știe foarte mult fotbal, nu este vreun prost care vine și îţi înșiră teorii despre care vorbesc toți. E un geniu al fotbalului"
Jerzy Dudek, fost portar Liverpool

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează