INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VERDICT

Un fotbalist cu cinci Ligi ale Campionilor în palmares dă un verdict atipic » "Neymar, mai bun decât Messi şi Ronaldo!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 26 martie 2017 22:59

Alessandro Costacurta, jucător cu 660 de prezenţe în tricoul lui AC Milan, a vorbit despre un subiect permanent popular în lumea fotbalului, acela al celui mai bun fotbalist de la ora actuală, iar italianul a dat un verdict surpinzător.

Deşi Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au fost singurii jucători care au obţinut trofeul "Balonul de Aur" în ultimii nouă ani, Costacurta îl vede pe brazilianul Neymar, în vârstă de 25 de ani, peste cei doi.

"Neymar are o personalitate asemănătoare cu cea a lui Ronaldo. Este foarte activ pe reţelele de socializare, dar nu dispune de aceleaşi calităţi ca ale lui Cristiano.

Consider că vor strânge acelaşi număr de goluri, aproximativ, la sfârşitul carierei. Neymar este deja material pentru "Balonul de Aur". De fapt, la momentul actual, cred că Neymar este mai bun decât Cristiano Ronaldo şi Messi. Este cel mai bun din lume acum, în 2017.

Dacă ne uităm la performanţele obţinute de Neymar şi le comparăm cu cele ale lui Ronaldo şi Messi, cred că el este mai bun la momentul actual", a declarat acesta pentru Sky Italia.

Alessandro Costacurta, ajuns la 50 de ani, a câştigat de cinci ori trofeul Ligii Campionilor în tricoul "rossonerilor", iar în prezent este analist la televiziunea italiană.

14 goluri a înscris Neymar la Barcelona în acest sezon, în toate competiţiile, faţă de 26 reuşite de Ronaldo şi 41 ale lui Messi

100 de milioane €este cota de piaţă a internaţionalului brazilian, potrivit transfermarkt.com

surse: calciomercato.com, dailymail.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează