INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Un fotbalist neamţ a fost mituit de mafia pariurilor! » "100.000 de euro pentru 5 blaturi"

Articol de - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2011 00:00

Un fost jucător al lui St. Pauli, Rene Schnitzler, susţine că a luat banii, dar n-a "trîntit" nici un meci

Dezvăluire-şoc în scandalul pariurilor din Germania. Un fost jucător al lui FC St. Pauli, Rene Schnitzler, a declarat săptămînalului Stern că a primit peste 100.000 de euro pentru a "trînti" cinci meciuri ale echipei sale!

Este vorba despre partide disputate de-a lungul anului 2008, pe vremea cînd St. Pauli activa în liga a doua. Schnitzler, 25 de ani, susţine însă că, deşi a luat banii, înmînaţi în avans de un anume Paul R., el n-a manipulat nici una dintre întîlnirile vizate: "Doar într-un singur meci am jucat 90 de minute. În alte trei am fost rezervă, iar în ultimul am intrat în final, un sfert de oră".


Cap mafiot
Olandezul Paul R., cel care l-a mituit pe Schnitzler, este unul dintre capii mafiei pariurilor care a acţionat în Germania. Numele său apare des în ancheta Parchetului din Bochum, precum şi în mărturiile acuzaţilor care au apărut pînă acum în faţa tribunalului regional din Bochum.


"Sînt dependent de jocurile de noroc de la 18 ani. În fiecare zi pariez"
Rene Schnitzler, jucător german

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează