INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFAGATE

Un insider la FIFA dezvăluie pentru L'Equipe cum a fost trădat Platini de oamenii săi de la UEFA: "Știam că e «mort», Infantino l-a înjunghiat în spate"

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2015 00:00

Liderul UEFA, suspectat că ar fi luat 1,83 milioane E bani negri de la Blatter și suspendat 90 de zile, "turbează de furie în Elveția, văzînd că a pierdut cheile propriei case, luate de omul său de încredere"

Michel Platini e groggy. Afectat de pedeapsa Comisiei de Etică FIFA, care îi reduce la minimum șansele de a mai candida la președinția forului mondial, dar ruinat psihic de decizia UEFA de a-l susține, pe 26 februarie, la alegerile FIFA pe Gianni Infantino, fostul său secretar general.

"UEFA l-a abandonat"

Un oficial de la Zurich a descris pentru L'Equipe complotul pus la cale de UEFA împotriva lui. "Platini turbează de furie. La sfîrșitul ultimului Comitet Executiv, pe 15 octombrie, Noel Le Graet, șeful federației franceze, declara presei că toată Europa îl sprijină pe Michel. Dar noi știam că e «mort». UEFA l-a abandonat, iar Infantino l-a înjunghiat în spate".

Sfîrșitul "dominației Platini"

Insiderul a completat. "Ceea ce s-a petrecut acolo e simplu: «Carbonizat», Platini a fost înlocuit de Infantino. Care, deși e detestat de personalul UEFA, a ieșit la lumină pentru că nici un alt lider european n-a vrut să candideze. Toate acestea demonstrează că asistăm la sfîrșitul unei dominații".

Concluzia L'Equipe: "Încuiat în apartamentul din Genolier, un sat situat aproape de Geneva, președintele UEFA simte că a pierdut cheile propriei case, luate de omul său de încredere".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  29 Octombrie 2015, 15:04
Postat de eshayk pe 29 Octombrie 2015, 11:33

Era si timpul ca cei doi escroci de la UEFA sI FIFA sa dispara definitiv din peisaj .

cam toti sunt la fel la nivelul ala :) intr-un fel e bine ca se mai schimba dar pe de alta parte toti sunt o apa si-un pamant

eshayk
eshayk  •  29 Octombrie 2015, 11:33

Era si timpul ca cei doi escroci de la UEFA sI FIFA sa dispara definitiv din peisaj .

portardelegenda
portardelegenda  •  29 Octombrie 2015, 11:31

fac pariu ca SERVICIILE SPECIALE ITALIENE nu sunt straine ce baiatul asta . Dar decat mafia pariurilor mai bine asa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează