INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Ca în Evul Mediu! Cum a fost bătut un jucător al lui Al-Ittihad de un fan al lui Al-Hilal în finala Supercupei!

Scene halucinante petrecute la Abu-Dhabi, ]n Supercupa Arabiei Saudite
Scene halucinante petrecute la Abu-Dhabi, ]n Supercupa Arabiei Saudite

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 11:05 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 11:55

Abderrazak Hamdallah (32 de ani), atacantul marocan al lui Al-Ittihad, a stropit cu apă un suporter al învingătoarei Al-Hilal (4-1 în finala Supercupei), care-l provocase într-una la festivitatea de premiere. Fanul, în costumație tradițională saudită, s-a răzbunat, a scos biciul și l-a lovit de câteva ori, imaginile altercației fiind halucinante!

Incident neverosimil petrecut joi seară, la finala Supercupei Arabiei Saudite, programată la Abu-Dhabi. După festivitatea de premiere a câștigătoarei trofeului, Al-Hilal (4-1 împotriva lui Al-Ittihad), un fotbalist al echipei învinse s-a războit cu un suporter al liderului campionatului saudit.

După ce Abderrazak Hamdallah a fost provocat insistent de acel fan, acesta din urmă nu a mai suportat și l-a stropit cu apa dintr-o sticlă de plastic. Atât i-a trebuit susținătorului lui Al-Hilal, care și-a scos biciul și l-a lovit cu sălbăticie de mai multe ori în public!

Jucătoul biciuit a vrut să urce în tribune după atacator!

Atacantul marocan a fost țintit de două ori până când stewarzii au intervenit să aplaneze conflictul incredibil. Suporterul a fost îndepărtat din zonă, iar jucătorul furios a fost ținut cu greu de forțele de ordine și colegi să nu sară în tribune ca să continue răfuiala.

Spiritele s-au calmat după câteva zeci de secunde fără ca agresorul să suporte vreo consecință a faptei sale amintind de barbariile din Evul Mediu.

Un campion mondial cu Franța îl distruge pe Kylian Mbappe: „O rușine absolută, e scandalos”
PSG
Un campion mondial cu Franța îl distruge pe Kylian Mbappe: „O rușine absolută, e scandalos”

Presa europeană a condamnat incidentul grav de joi

„Scene neverosimile la finalul Supercupei Arabiei Saudite: Abderrazak Hamdallah a fost biciuit de un fan aflat în tribună. Atacantul marocan a fost victima frustrării suporterului, în timp ce ieșea din teren. A fost implicat într-o altercație cu un individ ce stătea deasupra tunelului, și pe care l-a stropit cu apă", scrie agenția Goal.com.

În timp ce AS a comentat că „fanul lui Al-Ittihad îl lovește pe jucător după victoria lui Al-Hilal. La finalul Supercupei, acesta a fost surprins în timp ce încerca să-l rănească, cu biciul, pe Abderrazak Hamdallah".

Malcom a reușit o „dublă" contra echipei lui Benzema

Al-Hilal a deschis scorul după doar 5 minute, prin Malcom. Hamdallah, cel agresat fizic, a restabilit egalitatea la un sfert de ceas distanță după ce a ratat un penalty în aceeași fază.

Celalalte reușite au fost semnate de S. Al-Dawsari (44), Malcom (89) și, în prelungirile finalei de N. Al-Dawsari (90Ă6\').

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

„Drăguș s-a înțeles cu clubul” » Informații despre transferul românului
TRANSFER
„Drăguș s-a înțeles cu clubul” » Informații despre transferul românului
Jurgen Klopp, după umilința suferită pe Anfield: „Nu mi-am recunoscut echipa. Dar aș proceda la fel”
LIVERPOOL
Jurgen Klopp, după umilința suferită pe Anfield: „Nu mi-am recunoscut echipa. Dar aș proceda la fel”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Supersonick13
Supersonick13  •  12 Aprilie 2024, 13:22

Messi parca gira pt ei iar cristiano spunea ca totul e lapte si miere dar ce credeti va ramane un "incident neplacut"

tk2014
tk2014  •  12 Aprilie 2024, 12:57

trebuia sa-i arda si lui benzema vreo doua. poate asa invata sa aprecieze mai mult locul din care a plecat

paiazze
paiazze  •  12 Aprilie 2024, 12:21

Cum, bai, Scorpie? L-a provocat "intr-una"? Bine ca nu l-a provocat in doua, trei... Vai de jurnalismul vostru! Un copil de clasa a treia stie mai multa gramatica decat voi, agramatilor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează