INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUCĂTOR DORIT DE STEAUA GOLGHETER ÎN SEGUNDA

Un jucător dorit insistent de Steaua face senzaţie în Segunda Division. A reuşit şase goluri în ultimele trei meciuri!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2010 00:00

Dorit insistent de gruparea din Ghencea pe vremea cînd manager general era Adrian Ilie, jucătorul nu a mai ajuns la Steaua din cauza pretenţiilor financiare exagerate.

Campion mondial cu naţionala U-20 a Argentinei în 2005, jucătorul argentinian face senzaţie în Segunda Division, la Rayo Vallecano, acolo unde este împrumutat de FC Sevilla. Cu şase goluri marcate în ultimele trei partide, Emiliano Armenteros este unul din cei mai în formă jucători din Segunda.

Autor al unui hattrick în ultima etapă, primul din cariera sa, Armenteros are deja nouă reuşite în 13 etape: "Sunt foarte fericit pentru că e prima dată cînd am astfel de realizări".

Fiind la doar două reuşite în spatele golgheterilor, Quini şi Geijo, Armenteros declară că nu îl interesează titlul de golgheter: "Sper să continui tot aşa, dar pe mine nu mă interesează titlul de golgheter, pentru mine contează locul ocupat de echipă".

Coleg cu Aguero, Gago şi Garay
Armenteros ţine în continuare legătura cu colegii săi de la naţionala U-21 a Argentinei, cu care a cîştigat Mondialul din 2005 - Gago, Garay, jucătorii Realului sau Aguero de la Atletico Madrid.

1.500.000 de euro este suma la care este cotat Armenteros de site-ul Transfermarkt

Armenteros în 2005: "Steaua e un club mare şi mi-aş dori să joc acolo"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
bdg66ro
bdg66ro  •  27 Noiembrie 2010, 20:07

jucatorii se fac, se FABRICA, se cauta fizicul , coeficientul de inteligenta,determinarea, seriozitatea. cu un un pic de publicitate....se naste un nou talent.

imperator
imperator  •  27 Noiembrie 2010, 19:05

da de unde stiti voi ma ca e dorit de Steaua? Iar incepeti?

riccardo1966
riccardo1966  •  27 Noiembrie 2010, 18:28

Indiferent cum ar fi, stati linistiti ca Gigi niciodata nu va aduce un bun JUCATOR. El aduce doar "daramaturi"...si epave.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează