INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Un nou antrenor pe lista Barcelonei » Șefii catalanilor vor un nume-surpriză

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 09:13

Șefii Barcelonei au un nou nume pe lista posibililor înlocuitori ai lui Luis Enrique, care va pleca la finalul acestui sezon.

După înfrângerea cu Juventus, 0-3, catalanii cred echipa ar trebui să schimbe stilul de joc din ultimii ani, iar Unzue, antrenorul secund, nu mai pare favorit.

Ziarul catalan sport anunță că pe lista Barcei a intrat un nou nume, Oscar Garcia, antrenorul lui Red Bull Leipzig.

Catalanii vor ca viitorul antrenor să aibă ADN-ul Barcelonei, iar Garcia corespunde acestui profil. Spaniolul de 43 de ani a fost crescut de Barcelona și a contribuit la trofeele din anii '90. Fostul mijlocaș ofensiv a mai jucat la Valencia, Espanyol și LLeida.

11trofee are Oscar Garcia cu Barcelona, între 1992 și 1999

Și-a început cariera de antrenor la juniorii Barcei, în 2010, și a mai antrenat la Maccabi Tel Aviv, Brighton și Watford. Din decembrie 2015 este antrenor la Red Bull, câștigând un campionat și o Cupă.

Jucătorii Barcelonei ar fi încântați de aducerea lui Garcia, un antrenor tânăr și de valoare, format la club și cu experiență.

Pe lista Barcei mai sunt Ernesto Valverde, antrenorul lui Athletic Bilbao, Juan Carloz Unzue, secundul echipei, și Jorge Sampaoli, tehnicianul Sevillei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pirucul
pirucul  •  14 Aprilie 2017, 17:11

poate red bull salzburg ca la leipzig este antrenor hasenhuttl. greu cu sportul cand trebuie sa iasa articole pe banda.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează