INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un președintele din La Liga a amenințat un ziarist AS: „Când te văd îți dau un pumn în gură. Să mă c** pe curva de mă-ta!”

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 16:02 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 16:02

Miguel Ángel Ramírez, președintele lui Las Palmas, l-a insultat grav pe corespondentul AS în Gran Canaria, Pablo Checa, care fusese deja interzis la conferințele de presă ale echipei insulare. După câteva ore și-a cerut scuze ziaristului.

Tensiune la Las Palmas. Președintele echipei locale și-a pierdut complet controlul și a înjurat un ziarist de la cotidianul AS. Pablo Checa, corespondentul în Gran Canaria, a trebuit să suporte într-o convorbire telefonică un potop de invective din partea lui Miguel Ángel Ramírez, care i-a dat interzis la conferințele de presă, pe stadion și la baza de pregătire.

Bobonete, comentariu VIRAL la pozele necenzurate cu Mădălina Ghenea, noua iubită a lui Dimitrov: „Ați vindecat mulți bărbați”
FOTO
Bobonete, comentariu VIRAL la pozele necenzurate cu Mădălina Ghenea, noua iubită a lui Dimitrov: „Ați vindecat mulți bărbați”

Președintele lui Las Palmas, jigniri oribile: „O să-ți rup capul, maimuțoiule!"

„O să mă c** pe nenorocita de mă-ta! Dacă te văd față în față, ți rup capul. Ești un fiu de curvă și ți-o pot spune și direct în față. Dacă te prind pe la stadion sau în Berranco Seco, te bat. Îți dau și un pumn în gură. Du-te și trage-ți-o singur. Nu mai vorbesc cu tine, maimuțoiule", i-a spus șeful clubului nou promovat în La Liga.

A dat afară un jucător tânăr

Pe președintele lui Las Palmas l-au deranjat rău articolele, anchetele și interviurile publicate de jurnalist și mai ales povestea cu Joel Domínguez, tânărul jucător acuzat de violență domestică și pentru care Ramírez a dat ordin să nu plece în stagiul de pregătire de la Estepona. Înainte, președintele a convocat o conferință de presă, în care explica dezvoltarea brandului UD Las Palmas și situația la echipă după ce lui Joel Dominguez i-a fost reziliat contractul.

La câteva ore după ieșirea de maidan, Ramírez s-a calmat și și-a cerut scuze, în cadrul emisiunii „El Larguero" de la Cadena SER: „Eram deja nervos când am spus acele lucruri de care mi-e rușine. 

Un președinte n-ar trebui să vorbească niciodată în halul ăsta. Știam că mă va înregistra, dar nu m-am îngrijorat. Îți cer să respecți adevărul meu, așa cum eu îl respect pe al tău. Dacă Pablo îmi acceptă scuzele, îl anunț că nu mai e suspendat de Las Palmas".

240 de milioane de euro până în 2027! O nouă vedetă ofertată din Arabia Saudită

Dennis Man a intrat după pauză și a fost singura rezervă schimbată la Parma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează