INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Un star de la Monaco, pe lista lui Bayern Munchen » 70 de milioane de euro pregătite de nemţi

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 24 martie 2017 21:30

Bernardo Silva, decarul lui AS Monaco, este monitorizat de Bayern Munchen, care este dispusă să ofere 70 de milioane de euro pentru acesta, informează The Sun.

Succesul monegascilor din acest sezon a atras atenţia granzilor din Europa, iar pe lângă Kylian Mbappe, revelaţia sezonului din Ligue 1, şi Bernardo Silva se află pe lista mai multor formaţii importante, precum Manchester United, Chelsea sau Real Madrid.

Jucătorul portughez, în vârstă de 22 de ani, a fost unul dintre oamenii decisivi pentru Monaco în acest sezon. Acesta a reuşit să marcheze 9 goluri şi să ofere 10 pase decisive în acest sezon, ajutându-şi formaţia să fie lider în Ligue 1 şi participantă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde va da peste Borussia Dortmund.

De cealaltă parte, Bayern Munchen va trece, cel mai probabil, printr-o uşoară perioadă de tranziţie la începutul sezonului următor. Doi dintre jucătorii de bază ai bavarezilor, Philipp Lahm şi Xabi Alonso, şi-au anunţat retragerea din fotbal la finalul stagiunii, astfel că tânărul lusitan ar putea deveni o piesă importantă în angrenajul nemţilor, mai ales că este un jucător polivalent, putând să joace în ambele flancuri, cât şi în spatele vârfului de atac.

În cazul în care transferul s-ar realiza, Silva ar putea juca cu conaţionalul său, Renato Sanches, alături de care a mai jucat şi la Benfica, cei doi fiind produse ale academiei formaţiei din Portugalia.

Întrebat în această lună despre interesul lui Chelsea, Bernardo Silva a declarat că i-ar plăcea să evolueze într-unul dintre campionatele puternice, dar la momentul actual nu se gândeşte la asta.

"Nu ştiu dacă este ceva adevărat în legătură cu asta. Într-adevăr, este frumos să fii asociat cu un asemenea club, dar nu prea m-am gândit la asta. Într-o zi mi-ar plăcea să evoluez în Anglia, Spania sau într-un alt campionat foarte puternic, dar, în prezent, sunt foarte mulţumit aici.", a declarat portughezul.

16 milioane €a plătit Monaco celor de la Benfica, în 2015, pentru jucătorul ofensiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  25 Martie 2017, 08:46

"3 sezoane a cheltuit Arsenal în..."....???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează