INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Un star din Bundesliga a visat de mic să îmbrace tricoul madrilenilor: "I-a promis bunicului său că va juca la Real Madrid"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 08 decembrie 2016 16:18

Mama lui Pierre-Emerick Aubameyang a confirmat zvonurile care vorbeau despre o despărțire a jucătorului de Borussia Dortmund și de venirea sa la Real Madrid.

Atacantul a înscris miercuri contra echipei lui Zidane, în partida din Champions League, dintre cele două cluburi.

S-a vehiculat mult despre o mutare a fotbalistului gabonez la ”galactici”, mai ales după evoluțiile sale remarcabile din Bundesliga, unde a marcat 69 de goluri în 108 meciuri, în tricoul ”galben-negrilor”, din 2013 și până astăzi.

”Familia mea a ținut întotdeauna cu Real Madrid și aș vrea să-l văd în echipamentul alb. El a promis bunicului său că va juca la Real și încă de când era copil a vorbit numai despre acest club și niciodată de Barcelona”, a declarat mama lui Aubameyang, la postul de radio spaniol El Larguero.

Atacantul, în vârstă de 27 de ani, a strălucit sezonul trecut la Borussia Dortmund, reușind să înscrie 39 de goluri în toate competițiile, pentru echipa lui Thomas Tuchel. Ceea ce l-a adus în atenția marilor cluburi europene, el fiind ofertat în această vară, pentru suma de 58 de milioane de lire sterline de către Manchester City, dar tranzacția nu s-a realizat.

Pierre-Emerick Aubameyang a fost nominalizat de către revista ”France Football” pe lista celor 30 de jucători, candidați la trofeul ”Ballon d’Or”, acordat celui mai bun fotbalist din lume în anul 2016.

sursa: telegraph.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează