INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Una dintre vedetele lui Juventus îi dă speranțe Barcelonei pentru un transfer » United și City stau și ele la pândă

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 06 martie 2017 15:08

Deși este un jucător de bază al lui Juventus, Leonardo Bonucci nu exclude posibilitatea unui transfer la Barcelona în această vară. Italianul mai are contract cu ”Bătrâna Doamnă” până în 2021.

Unde va juca fundașul în următorul sezon rămâne un mister, potrivit presei spaniole. Relația jucătorului cu antrenorul Massimilaino Allgeri nu este una prea grozavă, după ce acesta a decis recent să nu-l mai convoace în lotul de bază, câteva zile.

Bonucci a amintit, la SportMediaset, de faptul că în vara trecută au fost numeroase oferte pentru un transfer al său, iar acum a lăsat să se înțeleagă că Barcelona s-ar putea potrivi cu planurile sale, dar nu exclude nici echipele de top din Premier League.

El are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro.

”Viitorul meu este mâinile clubului? Joc la această echipă și am semnat un contract până în 2021. Sunt aici, mă simt important și nu văd unde este problema. Anul trecut puteam pleca, am primit oferte de la mai multe formații. Am început să învăț engleza. Catalana? Cine știe, poate...”, a declarat fotbalistul italian.

Leonardo Bonucci, în vârstă de 29 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni fundași din lume, el fiind cotat la 40 de milioane de euro de transfermarkt. El evoluează din 2010 la Juventus, unde a câștigat 5 titluri în Serie A. În acest sezon, jucătorul are 21 de prezențe în campionat, înscriind 2 goluri.

surse: mundodeportivo.com, sport.es

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează