INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Unchiul Florentino Perez » Fotografie de colecţie pentru un junior român: apare alături de preşedintele Realului şi fiul lui Zidane

David Vraciu în stînga și Theo Zidane în dreapta
David Vraciu în stînga și Theo Zidane în dreapta

Articol de - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 00:19

Preşedintele Realului, Florentino Perez, a însoţit puştii de 12 ani ai echipei într-un turneu peruan: a fost surprins în timp ce-i ţinea de mînă pe românul Vraciu şi fiul lui Zidane, Theo!

35.000 de copii are Real Madrid în întreaga lume. Atît în Academie, cît şi la diferite şcoli afiliate, din Europa pînă-n America de Sud.

Preşedintele Florentino Perez i-a însoţit pe puştii din prima categorie la turneul BlueBBVA Alevin din Lima, Peru, care adună toate echipele U12 din La Liga.

A remarcat, din trupa care e pregătită pe plan intern de Guti, doi fotbalişti. Theo Zidane, fiul lui Zinedine, deja un star la "cantera" madrilenă. Şi un român!

David Vraciu, mijlocaş trecut şi pe la FC Barcelona. Iar oficialul a fost surprins într-o poziţie paternă: ţinîndu-i de mînă pe cei doi mici fotbalişti!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
thebluestlion
thebluestlion  •  05 Iunie 2014, 11:40

Zici ca e fiul lui Modrici cu freza aia! :)) Succes copilu'!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează