INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Ungurii şi-au amînat campionatul din cauza zăpezii. NOI CE FACEM?

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Din cauza ninsorilor abundente din ultima perioadă, care au adus cluburile în neputinţa de a elibera stadioanele de zăpadă, federaţia maghiară a decis amînarea returului campionatului.

Întrecerea trebuia să se reia din week-endul viitor, dar startul va fi o săptămînă mai tîrziu, pe 27 februarie. "Este prea multă zăpadă pentru ca situaţia să fie remediată într-un timp optim. Nu are rost să chinuim jucătorii, trebuie să începem campionatul mai tîrziu", au explicat oficialii forului de la Budapesta.

Situaţia din Ungaria seamănă cu cea din România, însă Liga de la Bucureşti este decisă ca returul din Liga 1 să debuteze la data stabilită, în week-endul următor, fără amînare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gandrei
gandrei  •  16 Februarie 2010, 14:03

ce treaba avem noi cu ei? ei sunt mai bine pregatiti, noi nu

 •  16 Februarie 2010, 12:28
Postat de pe 16 Februarie 2010, 11:57

ce treaba avem noi cu ungurii aia spurcati nu mi dau seama daca moare jumatetae din populatia lor trebuie sa moara si a noastra retardatilor

Ar fi bine sa-nveti prima data sa scrii si sa te articulezi si abia dupa aceea sa postezi si sa demonstrezi ca esti prea limitat sa-ntelegi care este legatura.

 •  16 Februarie 2010, 11:57

ce treaba avem noi cu ungurii aia spurcati nu mi dau seama daca moare jumatetae din populatia lor trebuie sa moara si a noastra retardatilor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează