INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BREAKING NEWS

UPDATE/ GALERIE FOTO Incidente grave: casa șefului arbitrilor incendiată, toate competițiile au fost suspendate! Informații în exclusivitate pentru GSP.ro: primii suspecți + la cât se ridică pagubele

FOTO: gazzeta.gr +2   FOTO
FOTO: gazzeta.gr

Articol de - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 17:58

Federația Elenă de Fotbal a anunțat în această seară suspendarea tuturor competițiilor din Grecia după ce casa președintelui Comisiei Arbitrilor a fost distrusă în urma unui incendiu suspect. Se pare că ultrașii unei echipe ar fi de vină. Nu au fost victime, iar pagubele se ridică la 150.000 de euro. 

UPDATE: Un ziarist grec contactat de gsp.ro, Thodoris Vasilis, a oferit informații din culise:

"Cei de PAOK, AEK și Panathinaikos spun că cei de la Olympiakos ar fi responsabili pentru foc, în timp ce oficialii lui Olympiakos le bănuiesc pe celelalte trei echipe și în mod special pe președintele lui AEK Atena.

Focul a început de la balconul casei, pe asta s-au bazat și autoritățile când au spus că incendiul a fost cauzat de o mână criminală. Distrugerile sunt estimate la 150.000 euro", a declarat ziaristul elen. 

Cosmin Bărcăuan, jucătorul care a evoluat 3 ani în Grecia, la OFI Creta, a comentat și el incidentul:

"Cred că este o acțiune de tip huliganic. Dar nu-mi dau seama de ce, pentru că nu au fost probleme mari de arbitraj în Grecia. Nu cred că inccendiul are vreo legătură cu vreun meci din etapa trecută din Grecia, pentru că nu au fost probleme de arbitraj", a declarat acesta la TV Dolce Sport.

"Federaţia şi comisia de arbitri denunţă distrugerea domiciliului preşedintelui comisiei naționale a arbitrilor, Georgios Bikas, într-un incendiu de origine suspectă, care face obiectul unei anchete", se arată într-un comunicat postat pe site-ul federației elene.

Nimeni din familia lui Bikas nu se afla în casă la momentul incendiului. 

Oficialii au luat măsura radicală de a suspenda competițiile din Grecia pentru că suspectează că în spatele incendiului stă o mână criminală. 

Astfel, competițiile din Grecia vor rămâne suspendate până când se va stabili cauza exactă a incendiului. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
ray51
ray51  •  10 Noiembrie 2016, 10:44

Cauza exacta a incendiului il va pune in garda si pe Vassaras. De fapt acum e in Grecia (condoleante). Cred ca se va informa si ... ne va tine la curent.

ottobraun
ottobraun  •  10 Noiembrie 2016, 09:00

o idee minunata!

blatistu49
blatistu49  •  10 Noiembrie 2016, 08:29

DEACONU unde are buncarul??

Vezi toate comentariile (26)
Comentează