INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEMITERE

UPDATE Incredibil! Mourinho uită de contrele cu Ranieri » Cum a apărut portughezul la conferința de presă: "Acesta este micul meu omagiu"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 10:07

Jose Mourinho i-a transmis un mesaj de susținere lui Claudio Ranieri, după ce italianul a fost dat afară de la Leicester City.

Deși de-a lungul timpului cei doi s-au contrat în mai multe rânduri, Mourinho a ținut să publice un mesaj prin care își exprimă indignarea față de hotărârea luată de conducerea "vulpilor".

"Campion al Angliei și antrenorul anului. Demis. Acesta este noul fotbal, Claudio. Continuă să zâmbești, prietene. Nimeni nu poate șterge istoria pe care ai scris-o", a scris Mourinho, alături de o fotografie cu Ranieri.

Mai târziu, la conferința de presă, Mou a apărut cu un tricou cu United pe care erau însă inițialele lui Ranieri în loc de ale sale și a declarat: "Acesta este micul meu omagiu pentru cineva care a scris cea mai frumoasă poveste din Premier League și una dintre cele mai frumoase din istoria fotbalului. Ar merita ca stadionul să primească numele « Claudio Ranieri». E o decizie foarte dificil de acceptat, dar e bine pentru toată lumea să își dea seama cum e fotbalul acum, să se adapteze".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  24 Februarie 2017, 22:49
Postat de nea_vanea.60 pe 24 Februarie 2017, 17:24

este o nemernicie ceea ce i s-a facut lui Ranieri! si daca vulpile retrogradau sezonul asta, tot nu trebuia demis... Leicester nu a existat in fotbal pana la el! tot respectul!

Trebuia lasat macar sa termine cupele europene, Leicester are sanse la calificare, ar mai fi facut o performanta unica pentru club. E greu sa joci UCL si sa te mentii sus in clasament , mai ales in Anglia!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Februarie 2017, 17:24

este o nemernicie ceea ce i s-a facut lui Ranieri! si daca vulpile retrogradau sezonul asta, tot nu trebuia demis... Leicester nu a existat in fotbal pana la el! tot respectul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează