INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

UPDATE Scholes revine pe teren! E rezervă în City - United, şocul din FA Cup

Scholes a ajuns la United de la 14 ani
Scholes a ajuns la United de la 14 ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2012 15:49

UPDATE / Paul Scholes revine la Man. Utd!  Mijlocaşul englez s-a hotărît să îşi ajute formaţia de suflet şi se află pe banca de rezerve în partida din FA Cup dintre cele două mari rivale din Manchester, City şi United.

Românul Costel Pantilimon e titular la Manchester City! Iată cele două formaţii:

Manchester City: Pantilimon; Richards, Kompany, Lescott, Kolarov; De Jong, Milner, Nasri; Johnson, Aguero, Silva. Rezerve: Hart, Clichy, Zabaleta, Savic, Hargreaves, Razak, Suarez.

Manchester United:
Lindegaard; Smalling, Jones, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Nani; Rooney, Welbeck. Rezerve: De Gea, Rafael, Evans, Anderson, Park, Hernandez, Scholes.

 

Manchester United a făcut o mutare uluitoare. Disperată după eliminarea din Champions League şi de ultimele eşecuri din Premier League, conducerea din ”Old Trafford” s-a gîndit să-l reactiveze pe Paul Scholes. Simbol al clubului, unde a crescut, fostul mijlocaş englez ajuns la 37 de ani s-a retras la finele sezonului trecut, la capătul a 17 stagiuni petrecute numai în tricoul ”diavolilor”.

Primii care s-au dus la el au fost foştii colegi, dar i-a refuzat fără să stea prea mult pe gînduri. Apoi însuşi Alex Ferguson i-a cerut ”roşcovanului” să-l ajute pentru a scoate echipa din impas. Paul n-a mai fost la fel de vehement. Nu a spus nici ”da”, nici ”nu”, dar a lăsat poarta deschisă unei eventuale reveniri. Finalmente, s-a decis să accepte, şi a fost convocat contra lui City, nefiind totuşi titular.

676 de meciuri a disputat Scholes numai pentru Manchester United, marcînd 150 de goluri

24 de trofee a cucerit Paul Scholes în tricoul ”diavolilor”, între care 10 titluri şi două Champions League

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
blaustein
blaustein  •  08 Ianuarie 2012, 15:27
Postat de night_wolf pe 08 Ianuarie 2012, 15:08

Penibil esti tu si echipa care o ai la profil. Chelsea nu va depasi niciodata Manchester United

Cand am spus penibil m-am referit la situatia echipei voastre de tygany, cu Razvan Lucescu pe teren intr-un meci oficial cand era vicepresedinte. Ca Chelsea nu va depasi Man U, asta e....

night_wolf
night_wolf  •  08 Ianuarie 2012, 15:08
Postat de blaustein pe 07 Ianuarie 2012, 16:19

ar fi de rasul lumii....parerea mea. Totusi esti Man U, nu esti Rapid sa-ti legitimezi vicepresedintele pentru a apara un meci, in loc sa bagi portarul de rezerva, de asta e si echipa care nu a folosit nici un jucator U21....penibil.

Penibil esti tu si echipa care o ai la profil. Chelsea nu va depasi niciodata Manchester United

tchumatu
tchumatu  •  08 Ianuarie 2012, 14:39

Mai important cred ca e faptul ca Pantilimon e titular

Vezi toate comentariile (6)
Comentează