INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

UPDATE // VIDEO Jucătorii lui Lyon au fost luați la bătaie! Meciul nu s-a mai jucat în repriza a doua

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 aprilie 2017 20:30

N-au trecut decât trei zile de la incidentele din meciul dintre Lyon și Beșiktaș din Europa League, iar astăzi formația franceză a fost implicată din nou în scene violente.

UPDATE 20:10

Incidente au continuat și la pauza meciului, când doi suporteri ai gazdelor au sărit pe gazon și au vrut să se bată cu portarul lui Lyon. Câteva momente mai târziu alți fani au pătruns pe teren. Jucătorii celor două echipe au fugit la vestiare, iar staff-ul celor de la Lyon a transmis că nu-și mai poate scoate jucătorii pe teren. Astfel, observatorul meciului a decis ca partida să fie amânată! După primele 45 de minute scorul era 0-0.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Meciul din Ligue 1 dintre Bastia și Lyon a fost amânat după ce mai mulți suporteri ai gazdelor au dat năvală pe teren și au sărit să-i bată pe jucătorii lui Lyon aflați la încălzire.

Forțele de ordine au reușit până la urmă să-i protejeze pe jucătorii celor de la Lyon, care au fost trimiși imediat la vestiare. Partida a început cu o întârziere de 50 de minute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
baruch
baruch  •  17 Aprilie 2017, 00:42
Postat de dumiwow pe 16 Aprilie 2017, 20:19

Nu ii baga pe toti in nebunia francezilor...niste drogati sunt ca natie oricum.

ai nu ma innebuni... ai fost tu in franta? cea mai frumoasa tara de pe lumea asta. revenind la ce a afost acolo, n-o sa se intample nimic, din pacate, mai ales inainte de alegeri. corsicanilor li se iarta multe.

khal_37
khal_37  •  16 Aprilie 2017, 22:28

Ar trebui ca echipa sa fie penalizata cu 20 de puncte si sa joace 20 de partide fara suporteri...sa vedem daca mai intra pe teren.

khal_37
khal_37  •  16 Aprilie 2017, 22:27
Postat de para.para pe 16 Aprilie 2017, 21:28

Daca se intampla asa ceva pe malurile Dambovitei, era de mult 3-0 pentru fcsb, iar in redactia gesepe deja se desfaceau sampaniile de bucurie.

Au mai intrat cutzu cutau pe teren...si au pierdut cu 3-0 la masa verde. Reteta este comunista.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează