INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO

Vă mai aduceţi aminte de fostul dinamovist Mendy? Joacă la campioana Sloveniei şi poate da peste Steaua

Articol de - Publicat joi, 01 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 23:16

Jean Philippe Mendy, 26 de ani, atacant la campioana Sloveniei, Maribor. Atacantul francez adus în urma unui trail de către Mircea Rednic în 2006 la Dinamo, campion, un an mai tîrziu, cu "cîinii".

Şi autorul unui gol în meciul de Europa League, cu Tottenham, scor 1-3, unica reuşită în tricoul alb-roşu. Mendy a fost achiziţionat în această vară de la Koper, a prins bine la campionii Sloveniei, care pot fi adversarii Stelei în turul decisiv pentru accederea în grupele Champions League. Aceasta dacă Maribor va trece de Apoel Nicosia, echipa condusă de Paulo Sergio, fostul antrenor al lui CFR Cluj, meciul tur dintre cele două terminîndu-se 1-1 în Cipru. La Apoel joacă acum şi Tiago Gomes, fostul mijlocaş al Stelei din ediţia 2008/2009.

250.000 de euro este cota de piaţă a lui Mendy, conform transfermarkt.de

2 goluri în două meciuri a înscris francezul pentru campioana Sloveniei, în acest sezon

http://www.rtv.net/gigi-becali-face-marturii-emotionante-din-inchisoare_91890.html

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
thumbzilla.
thumbzilla.  •  13 Noiembrie 2013, 23:08

adevarat ca-i adevarat :)))

i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  02 August 2013, 11:34

TRAIL your education before making a TRIAL to write an article in the newspaper !!!! You failed ! Adica esti un reporter de K K ! Dar nu-i baiu prea mare ca "este" putini cititorii care este care "a-u" observat !

samertx
samertx  •  02 August 2013, 03:05
Postat de uefa pe 02 August 2013, 00:19

Mendy asta a fost o panarama de jucator! a jucat la Dinamo 2 mai mult. :)) va dati seama de nivelul slovenilor.

Băi, Cordelinio, asta a venit la Dinamo de mic de tot, a jucat unde i s-a dictat, a fost vândut de Dinamo când s-a impus ca este vandabil , mai taci din gura aia bogată, că nu scrii tu comentarii la cât își bat reporterii gura de tine!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează